Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 04.11.2019, 22:13   #1
keyboards
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
keyboards befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Lijep pozdrav

Moje razumjevanje foruma jeste da je to mjesto gdje se ljudi druze i pomazu jednim drugime. Forum nije mjesto prepucavanja nego mjesto gdje se pomaze. Ja sam mozda ponekad naglo iskocio u namjeri da ne vrijedjam nekoga i zao mi je ako sam to uradio. Svi vi znate da sam godinama nesebicno dijelio svoje znanje jer nisam ljubomoran a od toga nemam koristi. Forum nije mjesto gdje mislim da se neko treba pokazati i stvarati imidz. Ja sam svoj imidz stvorio na scenama u sviranju na turnejama sa najboljim pjevacima pop rok i folk muzike sa nasih terena koji me cijene i znaju. Znaci forum mi niakda nije bio mjesto prestiza nego druzenja i pomoci. posto MODERATOR se ponasa tako prema clanu foruma i svima vama ja vas iskreno pozdravljam i makinjem se sa foruma jer bolje je to za forum da bi postojao i vrijedno radio u svrhu svog cilja. Fokusirajte se na pomoc jedni drugima i nesebicno dijeljenje informacija a ja vam zelim sve najbolje i mnogo srece i uspjeha. Vrijeme je pred nama i svakako puno toga ce se jos desiti interesantnog. Zivi mi bili.
Tihomir
keyboards je offline   Reply With Quote
Star 04.11.2019, 22:15   #2
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Tvoja volja, tvoj odabir.
casper je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
aranžer, genos, upotreba, yamaha

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...