Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ostali proizvođači i razno

Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja.

Alati tema Display Modes
Star 09.11.2019, 13:18   #19
djmt
Početnik forumacije!

djmt's Avatar

Registrovan/a dana: 07.11.2006
Mjesto: Ljubljana, Slovenija
Godina: 39
Downloads: 456
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa800, Korg Triton Le, Korg Triton Classic(MOSS), Kawai K1, Yamaha DX100, DX27 i Casio CZ3000
Interesi: Muzika...
djmt befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Upravu si casper, ove variante na videu sto si prilepio sa 30.000 performaci to je overkill cak i za neku studijsku produkciju... u nekoj zivoj svirci gde se treba uglavnom nekih 10-15 boja i dobra ritam sekcija... bi se izgubio sa pretrazivanjem po menuju i opcijama sto sve nudi ta varianta tako da upravu si za neku masovnu produkciju to nebi islo, vise za entuziaste...

Ali je mnogo glupo da cak i neki pa1x korg, kad bi npr. postojala flash kartica sa 16GB nekog brzog rama bi mogo da zvuci extra realisticno.

Evo za primer jedne violine: https://www.youtube.com/watch?v=aeH4LwVzlVU

Siguran sam da samo te violine imaju 200-300MB

Znam da postoje klaviri po 8GB i vise

Neznam za tu Wersi, pogledao sam nabzake izgleda ko avion da vozis hehe to treba 4 coveka samo da odneses na svirku

Bas me interesuje kako bi to zvucilo da se stvarno ubace svi GM instrumenti da budu ozbiljni ultra realisticni semplovi sa layerima i drum kitovi takodje, gde se nebi nikad trebalo paziti koliko sta memorije zauzima pa i ako konacni set zauzima 50GB istovremeno me interesuje kolko vremena bi pisalo "Loading..." kad bi upalio tako nesto hehehe
djmt je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
home made arranger, one man band, varranger2

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije