|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Kolega @splendid ja počinjem da razmišljam da si i ti u toj priči beka karika, jer svi koje sam do sad upoznao a da imaju slično gledište, uglavnom su u nekom sindikatu ili kontrolori....
Pazu ovako.... Udruženje muzičara može da registruje svako, čak i ti u APR (agencija za privredne registre) to je za obe koji hoće da uplaćuju doprinose da bi kasnije ostvarili penziju. U principu ono što si ti govorio sano nedorečeno može da se odnosi na njih da bi trebali da imaju neku dozvolu za rad. Za nas koji radimo kao fizička lica i ne želimo da idemo preko APR, ti ne može da se odnosi. Po tvojoj logici bi trebao da "licencu" ima i onaj ulični svirač? Kako npr. da u restoranu nastupi neki pevač amater kao gost koji nema stalni posao? I njega bi naterao da bude u nekom udruženju? Ne druskane ne ode to tako. Lepo UGUVOR O DELU za taj dan i nastup sa lokalom/menadžerom i ćao. Može da dođe ko hoće, bukvalno mogu da ga povuku za q..... A ti kako hoćeš, preporučujem ti da izvadiš u dva različita udruženja da budeš siguran kad ti dođu ", muzički kontrolori". Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | cleaner (20.03.2020) |
Favoriti |
|
|