Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 01.06.2021, 22:38   #5
zoric964
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 28.10.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
zoric964 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Ubacivanje ritmova u klavijature Roland G 600 preko Emulatora Gotejk

Pozdrav svima
Posto i sam imam klavijature Roland G 600 i imao problema sa ubacivanjem ritmova i boja u klavijature jer flopi ne ocita ritmove a taj medij je zamenjen sa emulatorom. Moj izbor je bio na Gotek SFRC922D, Montaza na Roland je bila jednostavna sve se uklapa isti broj pinova i napajanje. To je odradjeno ali malo informacije je bilo kako ubaciti ritmove jer nema informacije o postavljanju jampera. Nasao sam i da otklonim nedoumicu (i ja sam bio u ocajnom stanju) Resenje je postave se Jumperi (kratkospojnici) JA, S1 i MO i lemilicom se spoje prvi slotovi (pinovi) 1 i 2 sve besprekorno radi emulator ocitava flesku koji se formatira preko programa Batch Menage Tool V1.31T (moj odabir) ima 100 particija i radi na operativnom sistemu Windovs 10. SVE RADI
zoric964 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...