Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 04.02.2023, 20:54   #28
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Imao sam sreću da ovih dana detaljnije istestiram i isprobam Event i baš sam zadovoljan kako to sve zvuči i izgleda.
Tasteri su veći nego na SD i to je dobro kao i osvjetljenje fadera Vrlo lako sam se snašao i privikao obzirom da par godina sviram SD modele. Kompatibilan je sa prethodnim modelima Ketrona i čita sve.
Najveći pomak naspram SD serije su Real Chord i Real Bass opcije gdje su ubacili brutalno dobre odsvirane paterne gitara i bas gitara. Dali su i opciju koju sam željno čekao na SD i nisam je nažalost dočekao a to je USER Real Chord i USER Real Bass gdje se mogu uvoditi odsvirani paterni gitara i bas gitara a u snimku ćete moći i da čujete.
Novina su i već spominjane terce koje se vrlo lako mogu napraviti a novi Real ritmovi zaista zvuče svjetski! I što je dobra stvar mogu se takođe vrlo lako optimizovati i prilagoditi nekom svom ukusu i potrebama.
Dirka je nekako čudna. Nema veliki hod ali je pomalo tvrda i ima jak otpor posebno prilikom vraćanja. Lično mi ne odgovara za soliranje i brže sviranje mada ima kolega koji kažu da su se privikli.
Nažalost klavijaturu nisam nosio na svirku a nadam se da ću uskoro i postati ponosni vlasnik a do tada slušam snimke napravljene direktno u samoj klavijaturi bez naknadnog editovanja.

https://soundcloud.com/burli-3/ketro...urli-demo-1wav
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Burli je offline   Reply With Quote
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Burli, za koristan post:
Morison (05.02.2023), sinisa (05.02.2023)

Favoriti

Oznake
aranžer, arranger, event, ketron

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:03

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...