|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#23 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Dizajn??
![]() Estetika je ionako subjektivna stvar, a meni Genos izgleda sasvim OK. Dizajn mora biti u skladu s namjenom uređaja, a u ovom slučaju nam treba pregledna ploča sa svim nužnim kontrolama za sviranje. Veliki šareni gumbi kod Yamahinih aranžera su prije svega vidljivi i dobro smješteni, a to je najbitnije. Za mene konkurencija ima male i gusto raspoređene gumbe (Korg) koji su nekvalitetni i u tami nevidljivi (Ketron). Više volim gledati u "raskoš kičaste božićne jelke", nego u mraku ugaziti u blato i zaprljati izglancane cipele. ![]() Treći video pokazuje da će novi Genos i MontageM na panelu imati iste kontrole, a da ih ispod haube pokreće isti motor, znamo još od prije. Vrlo brzo ćemo znati odgovore na pitanja koja nas interesiraju, a volio bih da dodaju barem polovicu od ovih zahtjeva koje sam naveo u mom videu još prije dvije godine. Potajno se nadam da bi Yamaha mogla iz rukava izvući skrivene karte i iskoristiti neke od patenata koji su zaštitili još prije 10-tak godina, a vezani su za ubacivanje audio materijala u Style. Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranžer., genos 2, genos2, novi genos, yamaha |
|
|