|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 34 puta u 28 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]() Citat:
Bilo kako bilo, Yamaha je 50 godina ispred Korga po svemu je treba joj dat šansu; i sebi i njoj, jer najmanji problem uzeti Korga, pa misliti da je to vrh u svemu - a nije ni blizi toga. Otišao sam sad i OT malo. Ponijelo me 😁. Vezano za kupljene pack-ove. Najbolje bi bilo kontaktirati osobu/firmu od koje si kupio pack i objasniti da bi prešao s jednog modela na drugi. Svaka ozbiljna firma/prodavač ne bi trebala stvarati probleme oko toga. (PS - Korg nije bio pokvaren pa sam ga prodavao, da ne bude krivih mišljenja, nego je naspram T5 zvučao kao pokvaren, a naspram G1 zvuči kao običan MIDI na kompu). |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio korg_man za ovaj koristan post: | casper (31.08.2024) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
hej korg_man kako je
![]() Hvala decki na pomoći. Nešto sam uspio posložiti, ali neke stvari mi ne rade kako treba jer nemam vise na kompu nekih paketa. I to što sad nemam, moram se opet mučiti. Htio sam ovako usput reći da me takve stvari bace toliko iz takta da bi promjenio instrument. Za svo ovo vrijeme sređivanja, kompjuterskog prčkanja - mogao sam skinuti neko Chopinovo Nocturno i usavršiti prstiće. Trubač uzme svoju trubu i vježba, basist, gitarist, bubnjar, harmonikaš itd itd, a mi programiramo , programiramo i plus moramo vježbati ako hoćeš biti fit u muzici. Kad to sve rezimiram puno vremena se troši na gluposti a ne na prioritet (bar meni) - sviranje. Zato kad neide sve po PSu sa tim programiranjem onda automatski mislim da bi neke stvari mogle puno bolje biti riješene. Ja sam malo otišo u off topic ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|