|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da li se u Genosu 2 može promjeniti samo recimo, gitara i njen volumen u jednom partu od styla, recimo na "MAIN C", a da promjena ne utječe na ostale dijelove iliti partove styla?
I da li na G2 postoji mogućnost mjenjanja tempa u svakom partu styla zasebno ili i dalje ostaje Style2 Tempo editor?
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jednostavno. U style creatoru odaberete part pa onda na mikseru volumen i(ili) voice i tako spremite.
Tempo je u style creatoru još uvijek samo "master" parametar. Promijenjeno od Tomy (17.04.2025 u 20:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ali kad odaberem SECTION C npr., u Style Creatoru, i da idem na mixer, moram na EXIT izaći do mixera???
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa mikser imaš na sliderima ili menu, menu1 bez izlaska na exit ili x
Promijenjeno od Tomy (17.04.2025 u 21:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
E to, taj korak mi bio problem, ja na EXIT , a trebam na MENI pa na mixer, i onda mi ostaje na tom partu u Style Creator, rješeno, radi.
Hvala!!! Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
![]() |
#6 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.812 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Možeš izaći iz Style Creatora i preko MENU do mixera.
Praktičnije dok si u Style Creatoru koristiti DIRECT ACCESS i nakon toga stinsuti A, B, C ili D varijaciju. To te odvodi do Mixera. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | tonijo (17.04.2025) |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ja rješavam uvijek na Style Creator (soft button) -> Menu -> Mixer.
Osim promjena instrumenata po sekcijama i glasnoća, možeš mijenjati i sve ostale parametre koji će se pojačavati ili stišavati tijekom sviranje tog parta. Jednostavno rečeno, možeš reći ćemo PAN usnimiti da ti u prvom taktu bude na L64, pa postupno prelazi u R64 na zadnjem taktu sekcije. Meni odlično služi za leslie efekat, gdje u zadnjem taktu zavrti rotor a pred kraj zadnjeg takta bubanj više ne udara ravno nego, nego naglasi malo ili doboš ili činele 🙂. Probaj se poigrat, samo nebo je granica sa Genosom 🙂 |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio korg_man za ovaj koristan post: | tonijo (17.04.2025) |
![]() |
#8 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.812 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ako netko nov naiđe na temu, neka pogleda video.
Nazvao sam to Global vs Partial podešavanje. https://youtu.be/gJi_rqs-Mv8?si=vfwERhp2z1yS7bpy |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | smuchac (18.04.2025) |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zašto mi ne sprema izmjene u stylu nego vrati sve na prijašnje postavke nakon prolaza po partovima??
https://youtu.be/p-CyESmYVa4 Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Valjda ima parametre zapisane u partovima a nisu možda niti vidljivi u style creatoru. Za početak pogledaj u step edit. Ako ima zapisane programe, volumen, control change i sl. morat ćeš sve izbrisati u nekom od pc programa...
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk Promijenjeno od Tomy (18.04.2025 u 20:16 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|