Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 20.08.2025, 00:48   #17
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5261
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ja se izvinjavam kolegama, ne javih se ovih dana. U pravu ste svi podjednako, yamaha zvuci fenomenalno, i prvo sto sam uradio je da sam i slusao bas ta dva seta, i jos neke koje sam nasao po netu... radi to sve pristojno i tu nema nikakve zamerke, ali..... To zakljucavanje setova... ja razumem da svako zeli da zastiti svoj radi i trud i tu skidam kapu, i slazem se da svako treba da naplati svoje znanje i trud... takodje se slazem da ako je neko otkucao ritmove, semplovao boje.. napravio neku dobru pricu u smislu originalnosti, sounda i svega ostalog, to i ne treba da se dira. i potpuno pozdravljam to zakljucanje stilova i boja da ne moze svako da brlja i dodaje ili oduzima ono kako je to autor zamislio... Ali brate mili zakljucati set npr. koji zauzima 300mb rama, i da ja nemam slobodu da ubacim neki ritam npr. koji mi za neku svirku zatreba oglavu, ili neku boju ili nebitno sta... e to stvarno ne mogu da razumem... a imam npr. jos 700mb rama slobodno. E to je jedan od najvecih razloga zbog kojih sam ipak narucio stari dobro pa700 sa "pisljivih" 128/256mb rama, jer ipak mi je bitno da ja taj set sredjujem, modifikujem, dodajem i brisem onako kako mi u tom momentu odgovara, nego da pravim neke improvizacije na silu ako mi nesto fali na yamahi.

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije