|
|
|
||||||
| Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#111 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.01.2019
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
Hmm...nisam mijenjao lokacije ritmova, svi su na svom mjestu..uglavnom su univerzalni ritmovi, a njih sam posebno stavio u folder i poredao po brojevima..
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.829 puta u 1.362 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Uzmi stare "neispravne" registracije i pogledaj u YRM koja je lokacija ritmova. Možda je nisi mijenjao ali je dovoljno da promjeniš ime mapi u kojoj se oni nalaze.
|
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | MusicIsMyLife (01.06.2022) |
|
|
#113 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.01.2019
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
![]() |
Ahhh...to je to..promijenjeni nazivi foldera.. hvala ti
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
Nadovezao bi se i ja na ovu temu s problemom,bolje reć savjetom kako što bezbolnije preći preko ovog.
Godinama sam skupljao ritmove i sad je došao red da to sve razvrstam ..Znači namjerno sam prominio ime foldera i sve lijepo posložio bilo je jakoooo punoooo duplih i sve sam to sad doveo u red. E sad kao što sam i znao sad mi RegMemory ne vuče ritmove iz izbrisahih foldera tj preimenovanih.Ima li koji jednostavniji način da vratim RegMemory u funkciju što bezbolnije ili ručno tražit i ponovno postavljat jer sve imam zapisano na papiru...negdje oko 500 pjesama Dodato: Nadovezao bi se i ja na ovu temu s problemom,bolje reć savjetom kako što bezbolnije preći preko ovog. Godinama sam skupljao ritmove i sad je došao red da to sve razvrstam ..Znači namjerno sam prominio ime foldera i sve lijepo posložio bilo je jakoooo punoooo duplih i sve sam to sad doveo u red. E sad kao što sam i znao sad mi RegMemory ne vuče ritmove iz izbrisahih foldera tj preimenovanih.Ima li koji jednostavniji način da vratim RegMemory u funkciju što bezbolnije ili ručno tražit i ponovno postavljat jer sve imam zapisano na papiru...negdje oko 500 pjesama... E da....na sticku imam taj stari raspored Pjesama i RegMemory. Što bezbolnije bi to vratio nazad al bez hrpe smeća sa sticka koje sam izbrisao i napravio novu "postavu" Promijenjeno od grico (Juče u 15:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.829 puta u 1.362 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Sve ovisi o tome koliko je bilo foldera i kako su bili razmješteni. Promjena putanje prema Style u registracijama nije problem ako postoji pravilo, ako je umjesto C/ sada U/ ili ako se radi o jednom foldetu koji se zvao Ritam, a poslije se zove MojRitam.
Ako ako si preslagivao/brisao/mijenjao nazive foldera bez nekog reda, onda moraš ručno presložiti svaku registraciju. Bez obzira što imaš svoje popise, možda ti pomogne ova metoda ispisa Registracija pomoću koje možeš razvrstati gdje se što nalazilo prije preslagivanja. https://youtu.be/CkYjZIpgwW0?si=tVZZomVqjC6hASsU |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | grico (Juče) |
|
|
#116 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Mjesto: Omiš
Downloads: 413
Uploads: 9
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Yamaha SX 920, Genos
![]() |
Da... to sam i pretpostavljao..pogledat ću link...
Mada mi nije problem ručno,da napravim sad kako treba sve Brisao sam sve i svaku mapu posebno radio prepravio i preimenovao...Puno je bilo duplih ritmova nekih boljih nekih gorih i sad sam to sve očistio i sredio.. Recimo Cesarica je išla Genos - Ballad - PowerBallad. Sad ide folder Ballad (Genos nema) i PowerBallad Tako dosta ritmova Recimo Tyros 5 - PopRock - 80sRockDiva sad je putanja PopRock -80sRockDiva (Tyros 5 nema) |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| banka, freeze, registracije, registration memory, yamaha |
|
|