|
![]() |
#131 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
u ambulanti ulazi covjek u sobu kod doktora:
Doktor: Skinite se. Cova: samo malo doktore ja..... Doktor:ma skinite se i pozurite!! Cova: ali doktore ja...... Doktor(vec iznerviran):ma skini te se!!!nemam ja vremena cjeli dan!!i drugi pacijenti cekaju!!! i cova se skine,pa ga doktor pita: i sta vam je??? -Nista doktore,ja sam samo ugalj dovuko pa da pitam gdje da istovarim...
![]() |
#132 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
dopratio mujo fatu kuci u 4 ujutro i pred zgradom ona se nasloni kraj ulaznih vrata i on ce ti njo onako frajerski
-Fato,aj po**si -Ma necu mujo naice neko. -Ma nece niko bona,de nabrzaka. -Ma necu,naice,vidjece nas neko! -Ma ajde po**si,sto si takva,nece niko vidit u ovo doba. -Ma nesmijem bolan,ako neko vidi eto ti belaja! -ma ajde bona po**si,sto si takva......kad u tom momentu otvaraju se ulazna vrata i mladja fatina sestra na njima i kaze: -Ej,babo me poslo da vam kazem:Fato,ako`s pu*it pu*i,a ako neces popu*icu mu ja,a mujo ako nes da ti ja popu*im onda sacekaj nasu mamu sace ona iz trece smjene pa nek ti ona ....SAMO SKLONI TE SE SA TOG INTERFONA!!!!!!
![]() |
#133 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
dolazi covjek u trgovinu a za kasom ova scena:Jedna musterija se dere na prodavacicu,psuje joj sve redom prijeti jo da ce se zalit sefu,a ona place,sminka se razmazala,jeca...i.t.d i izjuri taj sto je se dero iz trgovine.
Pridje kasi ovaj sto je uso,a prodavacica brise i sminku i suze...pa je upita ovaj: -jeli sve u redu gospodjo? -da,da sve u redu.... -jeste sigurni;mislim plakali ste i pa jeli vam mogu pomoc? -ma hvala sve u redu..Sta ste trebali?? -dajte mi jednu kovertu -kakvu?veliku,srednju,malu? -dajte mi srednju -kojeg oblika?kockastu,cetvrtastu,trokutastu... -cetvrtastu -koje boje?crvenu,plavu,zutu,bjelu... -dajte mi plavu,samo pozurite -koju plavu?morsko plavu,tamno plavu,svjetlo plavu.... -ma gospodjo dajte mi tamno plavu,samo pozurite,otice mi autobus -jeli vam treba i markica za kovertu? -da,dajte mi i markicu. -oce te li za inostranstvo ili za ovdje? -za ovdje i molim vas,autobus samo sto nije kreno... -kakav ce te motiv na markici?imamo ljudi,zivotinja,aviona,prirode.... -ma dajte mi...svejedno....daj mi zivotinje...brzo autobus!! -koje zivotinje hocete?sisavce,gmizavce... -ma svejedno dajte m i bilo sta autobus ce mi otic....kad u tom momentu ulazi onaj ciko sto je izletio iz trgovine i sto je se dero na nju,dodje do kase,baci nesto na sto i kaze: EVO,PIZDA TI MATERINA,ZA OVAKVO GOVNO MI TREBA WC PAPIR!!!
![]() |
#134 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vidim da od moje zadnje posete ima jos koji dobar vic napisano.
Ama sam se iznasmijao... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dobri su ovi...
![]()
![]() |
#136 |
Vredan član društva
|
![]()
bio mujo kod hase i fate da prespava, i posto nije bilo dovoljno mesta u kuci, morali su svi da spavaju u jedan krevet. ujutru kad su ustali, mujo ce hasi: haso, posto si mi ti najbolji prijatelj, moram ti nesto reci. sinoc me fata celu noc drzala za onu stvar. tek ce haso na to: ma nije fata, bolan, nego ja. sto je sigurno, sigurno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Downloads: 1265
Uploads: 15
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Kaze žena mužu:
- Danas su mi rekli kako imam dobre noge! - A, nisu ti rekli kako imaš veliku guzicu? - Ne, tebe uopšte nismo pominjali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Downloads: 1265
Uploads: 15
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Dolazi Mujo ranije nego obično kući i Fata
brzo sakriva svoj vibrator, a zatim ga pita: • Otkud ti ovako rano? • Pusti, dobio sam otkaz. Moje radno mesto zamenila je neka mašina... |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Dosli plavusa, Mujo i Perica u restoran...
Dodje konobar i pita: Sta je bre ovo!? Jel ovo neki vic!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Silazi jež sa četke i konstatuje
svatko ali baš svatko može da se zajebe
![]() |
Favoriti |