|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako ne treba da si kurat, već samo da imaš kuratu sreću, ništa bolje!
![]() Tu bih se pronašao..... ![]()
![]() |
#2 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Necu
Necu da sam napicena kao druge sve necu silikone, guzicu od plastike necu usne kao da sam pavijanu rod necu da te volim zato sto si pun k'o brod Necu da me colici na ribu naprave necu da me Filgud skroji radi zabave necu da mi broje koje pivo mi je to necu da me 30 kila bude s krevetom necu, necu Boga mi Necu da mi zivot kroje novine, TV necu da me vode oni gluplji od mene necu da ti budem kao tvoja mati znaj necu da se smorim da bih otisla u raj Necu da mi ova zemlja bude robija da se lakse sida nego viza dobija necu da me krade svako kome digne se necu da je zvezda svaka koja skine se necu, necu Boga mi Necu da mi nepismeni pisu pravila necu da me dziber kao lutku navija necu da mi glume neke ljude poslovne oni koji nemaju ni cet'ri osnovne Necu da mi valjaju stvari kradene necu da mi Italiju Kinom zamene necu da mi pare u dekolte trpaju oni sto sirotinji od usta drpaju necu, necu Boga mi
![]() |
#3 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Koza pamti
Nikada, nikada, nikada, nikada sa tobom vise nikada Ni vazduha izmedju dlanova ni predaha izmedju uzdaha u prolazu tela pripijena bez imena, samo bez uspomena Ref. Lepo naslepo, te tvoje usne stranca ma, lepo do bola kad pokupis neznanca ljubi me ti, nikada te vise necu videti al' koza pamti Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama ljubi me ti, nikada te vise necu videti al' koza pamti Ni razmaka izmedju redova bez pitanja, vidljivih tragova u prolazu tela pripijena bezimena, samo bez uspomena
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
sada pao sam na dno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
meni najvise moja pjesma "Samo za nju koja nije tu"
samo za nu koja nije tu a ona dobro zna koja je ta poklanjam joj pjesmu poklanjam joj stih ljubav joj dajem i sve sto ide s tim samo za nju u vatru skocit cu a ona dobro zna koja je ta ref: samo za nju i zivot dat cu ja a ona dobro zna koja je ta ref: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Lepotica grada................
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
Mnogo pesama me pogadja ali generalno,to je 'Umoran sam od zivota,umoran sam od kafana'Nastavak svi znate......
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koja, oslikava, pesma, raspolozenje, trenutno, vase |
|
|