|
![]() |
#191 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Došla unuka kod bake na selo. I unuka gladna.
- "Bako, hoces li mi napraviti pomfrit za veceru." - "A sta ti je to sine?" - "To ti je kad se krompir izreže stavi na vruce ulje i isprži." Napravi baka pomfrit. - "Bako imaš li kecapa?" - "A šta ti je to sine?" - "To je ono sto se stavlja u picu." - "E ne išla ti ja djete u ovo doba *urca po selu tražiti." |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Kako se kod Crnogoraca kaze vanbracno dijete:
-Djetic neznanog junaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Dva Crnogorca gledaju atletsku trku na 1500 m.
Kaze prvi: -a koji je ono smokljo jedan,jado jadni,nu koliko je zaostao za svima. Kaze drugi: -suti coce,pa to je nas Crnogorac Onda ce prvi: -Nu sokola sivog,nu nase zakletve,nu junacine dje potjera noliku gomilu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Otišle Fata i Šemsa na audiciju za prijem u javnu kucu.
Kada su se vratile,pita Mujo Fatu kako je bilo. Kaže mu Fata: - "Ja sam prošla super, a Šemsa je pala na usmenom." |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Idu dva kompijuteraša ulicom i kaze jedan: gle on ribu! Kakve ima propertiese! ma ebes to , ona ti je read-only! Kaze drugi...........
|
![]() |
![]() |
#196 |
Vredan član društva
|
![]()
Završila sezona skijanja na Sljemenu pa medvjed skupi sve životinje i kaže:
- Ja sam, kao poglavar šume, organizirao jednu radnu akciju, treba sve ovo počistiti, ipak mi tu živimo, to nam je dom. I svi se slože i počnu raditi, jedino nema zeca. Digne se medo i vikne: - Zekoooo! Kad se zatrese jedan grm i začuje se: - Jebem. Misli si medo, ajd pustit ću ga sat vremena, pa kad završi, doći će. Prošlo sat vremena, a zeca još nema... Opet će medo: - Zekooo! A onaj isti grm se ponovno zatrese i opet se začuje: - Jebem. Ajd, pomisli medo, dat ću mu još pola sata, ne može on više izdržati i nastavi raditi... Nakon tih pola sata ustane se medo, osvrne oko sebe, a zeca još nema... Medo će opet: - Zekooo! Pa gdje si? A grm se opet zatrese i zec će: - Jebem! Medi sve to postalo sumnjivo te on ode do grma, raširi ga, a zec unutra leži sam. Medo: - Pa dobro zeko, kog ti jebeš!? - Jebem tebe i tvoju radnu akciju! ![]()
![]() |
#197 |
Vredan član društva
|
![]()
Bio Mujo na poslovnom putu u Japanu. Tamo pokupio neku kurvu i cijelu noć radio posao, a ona je uzbuđeno vikala:
- Hasimota! Hasimota! Pošto Mujo, naravno nije znao ni riječ japanskog, zaključio je da je to neki uzvik oduševljenja. Sutradan ujutro ode on na golf s japanskim biznismenima. Japanac, koji je igrao prvi, na oduševljenje prisutnih ubaci lopticu iz prve. Svi aplaudiraju, a Mujo, da ispadne pametan, vikne: - Hasimota! Japanac se unezvereno okrene i upita: - Kako to misliš, pogrešna rupa?
![]() |
#198 |
Odomaćeni član
|
![]()
Na semaforu, ciganka žica pare sa detetom u naručju:
- Daš 5 dinara za dete? Vozač joj da 5 dinara. Opet ona kuca na prozor. - Pa šta je sad? Dao sam ti 5 dinara! A ona će njemu: - Pa evo ti dete!
![]() |
#199 |
Odomaćeni član
|
![]()
Unuk pita baku:
"Bako, da li si možda videla negde one moje tabletice za malim trouglićima i kružićima?" A baka će: "Ma pusti, sinko, tabletice!!! PUNA KUHINJA ZMAJEVA!!!!!!!"
![]() |
#200 |
Odomaćeni član
|
![]()
Na medicinskom skupu, profesor drži predavanje:
"U sastavu ljudske sperme, najveći deo čine jednostavni šećeri" Na to jedna mlada plavuša glasno komentariše: "Jeste malo sutra! Zašto onda sperma nije slatkog ukusa??" U tom trenutku je shvatila šta je izvalila i od sramote je sela i pocrvenela. Ostatak sale crkava od smeha. Jedino je profesor ostao pribran i odgovara: "To je zato, koleginice, što se receptori za slatko nalaze na vrhu jezika, a ne u dubini grla"
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|