|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.04.2008
Mjesto: B.Crkva
Godina: 40
Downloads: 130
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Pecanje,kampovanje
![]() |
![]()
Iskreno stavljanje najlonske folije na klavijaturu perdstavlja odlicnu zastitu od njenog najveceg "neprijatelja" tj. prasine kao i ocuvanje samog izgleda sto naravno kasnije omogucuje bolju prodaju te klavijature,znate i sami sta na svirci moze da sleti na nju a naravno koliko vidim bogatasima to ne predstavlja problem.......pozzzz svima.
![]() |
#22 |
Odomaćeni član
|
![]()
BOGATASIMA?
Ma hajde! ..... nije bilo za platiti struju i zadnja 2 racuna za telefon, ali se Extreme kupio... pa ti sad vidi ko je "bogatas"... pusti te prerane zakljucke... Znaci, po tebi, ko ne stavi najlon preko klavijature taj ima para u 3 PM, a? ![]()
![]() |
#23 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.04.2008
Mjesto: B.Crkva
Godina: 40
Downloads: 130
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Pecanje,kampovanje
![]() |
![]()
Nisam mislio na to "ko ne stavlja najlon da je bogatas",nego citajuci komentare uvideo sam pogresna[ne mislim bukvalno] misljenja pa se malo i nasalio.
Nadam se da ne zamerate....sorry...?......ma ko j...be najlon......vazno je da smo zivi i zdravi....he,he.....Pozdrav svima ![]()
![]() |
#24 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
podpisujem
![]() |
#25 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ljudi znate da se uglavnom samo zenske novine prodaju u celofanima zar ne? jeste da je svo to sviranje malo pederski..sve to pevanje kao slavuj, prstici,saptanje pesme na uvo kad narucujes itd...ali ja sam za najlon samo na tacskrinu i nema dalje. dobra je zastita imati visok ,prema sebi nakrivljen stalak,to vam je jedno od mogucih resenja. svako dobro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vredan član društva
|
![]()
Ima ovde dobrih recenica...
Pa,-sta znam... Ja kazem,-ako je sudjeno,-neka je... ![]() Ja ne cuvam klavijaturu bas toliko, al' naravno da ne bih voleo da mi se desi neki kvar,bilo kakve vrste... Tek onako kad mi dodje period kad trebam da je prodam,-onda pocnem da je glancam... ![]() -Iskreno...
![]() |
#27 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]()
Neznam ljudi ta priča sa celofanom nije mi baš povoljna.Kao prvo moralo bi se voditi računa o tome da se klavijatura može jeko ugrijati a da ne kažemo i još negde svirka primjer na suncu.To bi dovodilo do oštečenja dijelova u klavijaturi a naročito trafota.
Najbolje rešenje je da staneš na neko što više odgovarajuče mjesto gde je što više sigurno od prosipanja piča i tako dalje.Ja naročito vodim pažnju oko toga da mi neko ne prilazi sa pičem u ruci i odmah ga pošaljem od sebe jer mi se več desilo da mi prosipali piče u nju.A što se tiče prašine ako je negdje ima ja koristim kad dođem kuči malu električnu pumpu za vazduh koju sam dobio prilikom nakupa jedne vazdušne blazine za naduvati je i jednostavno sa tom pumpum izduvam klaviaturu i problem je rešen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
![]() |
![]()
Celofan...uracunajte u to i kondenzaciju
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Narodnjak300 za ovaj koristan post: | sale_band (24.01.2014) |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Sto se tice tog celofana i tih najlona to je jos gore za klavijaturu nego prasina,desava se naime da zbog toga klavijatura potpari,stvara se vlaga i tom ''zastitom'' je bas izlazete riziku! Ja svoju poslije svirke lijepo ocistim,malo usisam po dirkama,izvucem sto se moze izvuci i to je to!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Svojevremeno sam ovako umotavao E96 i nekiloko ˝uboda˝ iglom kroz celofan rešilo je problem kondenzacije.Zaštita folijom-celofanom odrađuje svoj posao zaštite,samo paziti na otvore hlađenja kod klavijatura koje ih imaju.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cime, klavijaturu, ostalog, prasine, zastiti |
|
|