|
|
|
||||||
| Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.01.2008
Godina: 38
Downloads: 9
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
ja ne volim bas da se utreskam za vreme svirke ko svinja
![]() ali malo vinjaua nije na odmet... ali samo pre svirke ...., dok pevam, tad ili voda ili pivo... P.S. Ovo sa zmajevima zvuci primamljivo
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
eee jaraneee zmajevi su uvijek bili AZDAJEEE ,pa se malo pripazi da ti ne dodju jos i BIJELI MISEVIIII heeee hee-salim se mada mislim OZBILJNOO
LIJEP POZDRAV od starog muzikantaa sa velikom izkusnjom. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banovan!
Downloads: 9
Rekao HVALA: 0
![]() |
Citat:
...sala mala... kad dodju beli misevi to je vec onaj poodmakli stadijum pijanstva poz za starijeg kolegu!
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Vredan član društva
![]() |
U PRAVU SI NECO ,samo imaj na umu da ces jednog dana postati STARIJI KOLEGA,to je samo savjet a ti sam odluci-UZMI ILI OSTAVI- meni fala BOGU poslije 30 godina profesionalnog rada na estradi JOS NISU DOSLI TI BIJELI MISEVI ali nikad nije kasno za njih ,CUVAJ SE JARANE ne samo BIJELIH MISEVA nego i onoga BIJELOGA, OPASNO JE .... moje POZNATIJE KOLEGE po imenu su vec odavno vidjele i BIJELE MISEVE a i ONO CUDNO BIJELO.ATENTIONEEE JARANEEE.
LP. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kao kod kuće
|
Ljudi od Cuge ode grlo!!!! ja se pucam u venu!!!! hahahahahahaaaa
|
|
|
#6 |
|
Odomaćeni član
|
Zavisi kakva je svirka u pitanju. Moram imati pored sebe obicne vode po 0,5 L najmanje dvije flase ili Cappy sa 0,05 votke u njemu cisto da mi grlo ne bude suho dok pjevam. U pauzi popijem Fast ili Red bull. E na farjontu kada se spakuju klavijature u kofere i smotaju kablovi,spakuje razglas barem u grubo...onda obicno nestane i slike i tona
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Vredan član društva
|
Evo me,-posle toliko vremena...
![]() E,-samo sam hteo da sacekam odgovore... Heheheh...-Dobri ste... Alkohol pobedjuje... ![]() Negooo,-sto se tice odgovora,-pobedjuje Pilence... ![]() Ja nisam samo za alkohol pitao,-procitajte.. Pise i za pevacicu... ![]() Ona je jedina odgovorila na tu temu... E,-treba naravno popiti,-uvek... Aj' da dodam,-kad zavrsim neku tezgu, -sednem lepo,i najedem se i napijem, -k'o covek,-i to mi je onako,-lep osecaj... Aj' cujemo se ponovo !!!
|
|
|
#8 |
|
Vredan član društva
![]() |
pitanje za DINU i ostale kolege,glede ALKOHOLA,da li ste ikada uradili kakvu glupost kao ja i moj
bend kada smo smo se spakirali iz hotela BRISTOL U TUZLI i krenuli u BEC na svadbu a na recepciji hotela BRISTOLA ostavili HARMONIKU GUERINRINI PREZIDENT I STIGLI U BEC pa su nam dobri ljudi sa dobrom voljom posudili harmonikU "DELICIJU" da odradimo tu svadbu,bilo je katastrofalno ali se ipak zaradilo hehe he.PAZI NA KABLOVE MIKROFONE I OPREMU,ne pij puno ako moras pakovati opremu |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2008
Downloads: 100
Rekao HVALA: 2
Instrumenti: Weltmeister Diana,Weltmeister stella,Casio px 100,roland exr 7!
![]() |
prije svakog nastupa ne gledajući na alkohol bitno se opustit a i koja čašica ne igra ulogu...sve u određenim mjerama...ako prides...
![]()
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banovan!