Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 19.05.2008, 21:52   #1
speedy23
Početnik forumacije!

speedy23's Avatar

Registrovan/a dana: 14.11.2007
Downloads: 138
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: roland e50&korg 01 wfd
speedy23 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard re:FOR neconix

Sredio sam bubnjeve...ubacio njegov sound kit sa standard L-R obicno te bubnjeve stavljam...hit hat uvek stavljam malo glasniji i na mesto timpanija stavljam hand clap...konkretno ti govorim o dvojci ritmu jer njega najcesce koristim i najvise mi treba...pratnja...obicno uvek guram harmoniku "italian folk" cut off joj skroz pojacam da ima piskav zvuk kao prava harmonika a ne onaj pojacani eho kabine...ako znas o cemu pricam...e sada video sam u nekom postu da si pisao o nekim efektima...hoces to da ponovis...i da li je ispravno ovo sto sam ti rekao u vezi bubnjeva?....sto se tice efekata na samoj klavijaturi nju uvek drzim na hall2 ili room 3 i dajem mu ga malo po reverb-u...ali to vece jao evo uhvatim se za glavu kad se setim...ne dao bog nikome...e da na kom efektu drzis klavijaturu odnosno ono sto ti odsviaras...meni je uvek stelovan na enhacer... mada ni reverb ono pod 25. nije lose...
speedy23 je offline   Reply With Quote
Star 19.05.2008, 22:06   #2
GALA
Kao kod kuće

GALA's Avatar

Registrovan/a dana: 21.06.2007
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 11738
Uploads: 21
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 51 puta u 43 Postova
Instrumenti: Pa5x,M3
Interesi: Studio
GALA befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
GALA pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Razglas ljudi nosi 90% zvuka, to sam se uvijerio,nemoj biti razocaran,nije to sve tako crno ,ako kutije nemaju dobar midl nema ni dobrog dobosa,ako nemaju dobar umiljat bas, kick zvuci pljas,ako visokotonci nerade toplo Fuz ti zvuci kao da je ishrđo, a tek prostorija u kojoj sviras uhhh ima tu puno tog,ja sam imao kutije rucni rad kod kuce i radilo mi super, kad na svirci razglas Yamaha neki aktivni. Razglas radi tako limeno reko bi covijek da je za limenu muziku peravljen,a ja naredo semplere, modul da vucem semplovan bubanj a ono koda po kanti udaram... Ljudi necete vjerovat,Na solo sintu nisam imo Efekata,kao da sam ih pogasio,razglas mi proguta efekte zvuci tako tupo i suvo da nemozes vjerovat..ljudi mi se smijali kad sam im pricao,tek kad su dosli i culi onda su mi vjerovali!!!
samo ti sređuj taj sint i jednom ces bit ugodno iznenađen

Promijenjeno od GALA (19.05.2008 u 22:10 sati)
GALA je offline   Reply With Quote
Star 19.05.2008, 22:25   #3
DinO74
Odomaćeni član

DinO74's Avatar

Registrovan/a dana: 07.11.2004
Mjesto: Mumiland
Godina: 50
Downloads: 805
Uploads: 4
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 48 puta u 43 Postova
Instrumenti: Pa1XPRO, M1, 01W/FD, Microkorg, Fantom X6,D50,D10,JX-8P, Gaia, SY77, DX7, CS1x,Mininova, K2000
DinO74 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
DinO74 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Nista ne brini speedy...to sam isto dozivio kada sam kupio Korg Pa1xPRO a prodao Rolanda G-800. Znaju to neke kolege sa yu-midi da sam se bio toliko razocaro u njega te nisam nikako svirao nekih 9 mjeseci dok ga nisam uradio onako kako ja hocu. Sad nebi mijenjao PA nema sanse .To mi je bila i mozda najveca pauza u zadnjih 15 godina kako se bavim aktivno muzikom. Nije sve tako crno.. sjedi i malo "utegni" sint .Roland nema sanse da zvuci lose i mora da ubija na svakom razglasu ma koji god bio...Poz!
DinO74 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
e50, radim, razocaran, sam, sta, svog, zvukom

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...