|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma jebena stvar druze...ne pricaj hvata me nervoza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nishki
|
![]()
Ja mislim da je naj bolje imati TRANVESTITA za vokalnog solistu.
Peva MUSKE,ZENSKE pesme i moze da NOSI KUTIJE......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banovan!
|
![]()
Ova ti je dobra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
DJ i Maskota!
|
![]()
Koliko ljudi zive u zabludi igidi
![]() Evo ja sam izgleda unikat pa pevam tezge bez pevaca,ne doduse svaku ali dosta njih.Sto se repertoara tice,pevam apsolutno sve muske pesme koje se traze po veseljima.Nije da se hvalim ali samo pricam istinu. Mnogi muzicari zive u zabludi takodje da nema kvalitetnih pevacica,da su sve ovakve ili onakve a svi ti isti koji iste te kvalitetne pevacice ne pevaljke vec pevacice kude jedu iz nasih ruku ![]() Citat:
![]()
![]() Promijenjeno od Pilence81 (22.05.2008 u 01:25 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Godfather
|
![]() ![]() Milanche, car si nad carevima! Pola sata sam se valjao... ![]()
![]() |
#16 |
Suludi Moderator
|
![]()
Evo da uletim...poznato je ima svakakvih pjevaca a i pjevacia svi se trudi i namazani su i prave se da su Saban Saulic ili Snezana Dzurisic...ali nije to to...pjevac po nasim potrebama ako je umjetnik super je ali je vecinom zabavljac koji narod treba da zapali....ja sam imo prilike i naletio sam na svakakva cuda sto po svojim svirkama sto po tudzim sto sam gledo...iskreno u bendu imamo samo dvije pjevacie i rade poso nenormalno dobro....dakle ja misli da pjevacica moze da odradi svaku tezgu sama! A naravno treba da se pazi koga se vodi ako se vode neke Dzujzulejhe sto neznaju salter od MIC upalit onda je drugo! A uvjeren sam da je nasa (moja)
![]() ![]() Pozdrav..Alen! Promijenjeno od blatusan (22.05.2008 u 01:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Moram da se dopunim sta cu
![]() Posto vecina kuka kako pevacice i pevaci ne motaju kablove i ne nose zvucnike i sl.pa eto doslo je vreme da kvalitetni muzicari imaju ljude koji to rade za njih ![]() Milance a ti ako ne prdnes nisi ziv ![]()
![]() |
#18 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.04.2008
Mjesto: B.Crkva
Godina: 40
Downloads: 130
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Pecanje,kampovanje
![]() |
![]()
E Milance jesi kralj,to sto Pilence kaze je sasvim ok. mada tako "nesto" naci kao sto je ona je jako tesko,u koliko je tacno to sto kaze...........ali pevacice su pevacice i uvek ce biti pevacice...ako me razumete kolege.
Veliki pozzzz svima ![]()
![]() |
#19 |
Nishki
|
![]()
Zato AZIZ ima naj vise posla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
DJ i Maskota!
|
![]()
Rzumemo te dragi kolega
![]() Ne znam samo sto muzicari mesaju pevacice od pevaljki,ocigledno da samo epitet seljaka u dusi ne razlikuje jedno od drugog ![]() Bas me zanima da cujem odgovore kolega muzicara/poljuprivrednika i sl? ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pjevacica |
|
|