|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Vidis ja sam zbog tih stvari dobio i banani i opomena tako da od postavljanja nema nista........ali,...hm.....PP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Bogami, stvarno zanimljiva tema.
Bojim se da, drugi put dok otipkam na mozilli yu-midi, da mi iz ekrana ne iskoči banana i ne ubije me. Napeto, napeto.. Htio sam samo dodati još, za Vistu vam je izašao SP1,a konkretno ja sam imao Vistu Ultimate na laptopu HP i sve mi je radilo, jedino sam morao drivere za zvuk skidat s interneta Promijenjeno od svirko (27.05.2008 u 22:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]()
E DAISA sad si me na smrt preplašio zato molim te ko boga nemoj stavljati ništa takvo gore,da ne budem ja nešto kriv a i Nedim mislim da bi se ljutio jer je sad več kupio te stvari pa ne bi bilo fer od tebe.Hahahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Za sad je se u granicama shale, tako da nije problem.
Bar ne josh uvek... ![]() Daisha je zapamtio, na tezi nachin, kako se prolazi zbog crackova. Sherif je bio jako brz... ![]() Najbrzi okidach na divljem zapadu... ![]()
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
![]() |
![]()
Da to je samo šala znam da se tako nešto nesme raditi.
Nego Svirko baš i jeste sa tim driverima problem.Ja sam tada pored kompa dobio cd za vistu kao sa svim driverima i kad sam to naložio za zvuk i sve ostalo baš tek onda skoro ništa mi nije više radilo.Sa tim sp1 packom sada neznam kako je jer imam od tada xp. Promijenjeno od flosarka (28.05.2008 u 01:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Pa ovako, ja ko što sam reko imam HP laptop, dobio sam free DOS mogućnost, znači sam sam si stavljao operativni sustav, Vistu Ultimate. Doduše sad imam XP, jel Vista nije bila, kako da kažem trajna, nego trial verzija, tako da sam istu deinstalirao. Šta se tiče SP1, kad sam ja stavljao Vistu još ga nije bilo, ali drivere sam sve skinuo direktno download sa interneta. Čak ne sa HP-ove stranice, jel tamo pola drivera ne radi ( barem meni nije ) nego kod pokretanja sustava je sam odredio da treba drivere za određeni hardware i lijepo mu staviš da skida i nađe si to na NET-u.
E,sad ja mislim da imam negdje te drivere na CD-u, za zvuk i još koješta, pa ću ti ako želiš to potražit i poslat. Uglavnom meni je STW radio, dok Awave, iskreno nisam ni probavao Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Po mojim iskustvima WINDOWS XP najstabilnije radi,i najteže ti je provaliti sa NET-a u komopjuter...VISTU kite samo ljepe ikone i teme,a u suštini je mnogo slabiji sistem i mnoogo lakši za provalu preko NET-a...Al pošto me već boli glava od Microsofta i njihove pokvarene politike,namjeravam da pređem na APPLE---Dakle imo sam nekad onaj MacInTosh (sa g4 procesorom iako nikad nisam sazno kolika mu je brzina),a sad kad vidim kakve kompjutere proizvode i koje sisrteme koriste---Nema bolje...Samo im je i cjena drastična i programima su malo poslabi i škrti...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
awave, vista or sw |
|
|