|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
TI PAKOSNA ZENO je begini,kebina neka ide dodjavola je dvojka a koja je to pjesma br.27 ti hodas sa njom i spavas sa njom?nepoznata mi.
slutim Z.Samardjic 7/8 lipe cvatu 7/8 klafanska pjevacica Z.Samardjic Rumba Tebi i meni za prosle dane-beslic Rumba placi placi-A.bajric Rumba jednoj zeni za sjecanje dugo Rumba/dvojka,a mozes i sve u rumbi dosao sam samo da te vidim, kemal rumba gori gori srce, kemal rumba DISCO idi moram da ti kazem lutalica ginem ginem sve mi tvoje nedostaje moje najmilije izadji na pet minuta..... BEAT ala ala prvi poljubac vrati se na mjesto zlocina burma za vjencanim stolom dali si me voljela il nisi ...... nerazumijem sta te sad interesuje? jeli sta se svira u kom ritmu ili sta se svira po tezgama?? prolistaj ovaj link tu ces nac ako je klubska svirka.... http://www.yu-midi.com/forum/showthr...6405#post36405
Favoriti |
Oznake |
dobar, list, pesama |
|
|