|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Naravno da jesi, iako ima još neodgovorenih pitanja...
Dakle, 300MB samplova koje sam dobio (pod naslovima 001,002,003...) od dečka koji ima X6, trebao bih sam složit u klavijaturi, boju po boju??! Hej, a to da G ne čita ništa od X, jesi probao? Promijenjeno od TomyCroSound (23.07.2008 u 21:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tako je,sve moras slagati boju po boju,ja to vec radim tjedan i po dana,i evo sad sam isto tako al vec sam ocoravio od onog ekrana,vec sam ga poceo sanjat!
Probao sam ocitat od X6 i nejde,znaci provjereno 100000000000% A sto se tice efekta sto se neda memorirat to nisam ni ja skuzio,mozda je to neki BUG,ja kad slozim jednu koja je dobra po njoj radim sve ostale samo je memoriram na drugo mjesto!
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Momci...samo jedno pitanje...kada uradite tu boju,gde je sačuvate...na USER ili na USB direktorijum?
Moj predlog vam je sva na USB,semplovi,multisemplovi,patchevi...sve... |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
Ajd probaj u LIVE set ubacit gitaru konkretno 0414 pa na nju stavi reverb.., pa javi da li možeš spremit s efektom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mogu spremit sa reverbom ali mi ne spremi parametre koje sam ja odredio.....
![]() |
#6 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
ja konkretno na toj gitari ne mogu dobit reverb u Live setu, tj, ne mogu ga spremit! reverb nestane!!! ...izgleda da ću morat sve na suho radit i onda na svirci na kanalu (na mixeru) dat malo efekta... jbg! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa one sto odredujes koliko ce efekta ici van i to!
Ja na vecini mogu memorirat al neki me isto za.ebavaju! Mora postojat neki nacin!
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
evo, terca radi, (samo dur-mol) , za onu drugu sam skužio da nešto ne valja...
a, sa izmjenama - na g6 midi kanali moraju ić redom 1,2,3,4... a boje, tj. terce se pale na kbd (žuta kockica svijetli pored layera kad je upaljeno) a, ja sam sve terce stišao u startu iako su upaljene. pa ih aktiviram tj pojačavam na slider... onu stvar s reverbom još nisam skužio... bit će da se na tvorničke boje koje su bez halla ni u live setu ne može stavit hall... jbg. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
|
|