|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozdrav drugovi...
Dalo neko zna koji je ZADNJI OS koji je izdan za KORG PA80? Moram pod hitno da mjenjam OS pošto sam kupio PA80 sa OS iz 2002-ge godine...Pa ako bi se neko našo da stavi u download sekciju bio bi mi zahvalan do neba,a mislim da nebi bio jedini,ima još kolega kojima bi to dobro došlo...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Mislim da je 3.06...Nisam 100% siguran...
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
da jest 3.06 imas ga na korgovoj stranici .....dostupan je svima
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako je dostupan svima daj link koji radi...
Ko da ga ja nebi skino da sam mogo..Ajde ako ko ima link ili OS neka uploada ili neka stavi link...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Alix probaj ovde :http://*************/
pozdrav
zoran Promijenjeno od Vaxter (04.08.2008 u 00:02 sati) Razlog: Kahm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala momci...Dobio sam OS 3.06 od našeg La Alena a za sve kojem treba---Staviću ga na Download Sekciju gdje možete da ga skidate...U ZIP-u su sva upustva za instaliranje u primjeru da ko ne zna kako se to radi...Još jednom svima hvala na pomoći!
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa80, zadnji |
|
|