|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Nije losa klavijaturica samo ja bih je preradio kod Arsenijevica. Meni je odradio do sada tri klavijature sa mehanizmom od harmonike i to je prva liga a sto se tice ovih fliperasa kao tipa Alix i ti sto nazivaju kante, nemoras da obracas paznju jer oni samo znaju za jake masine posto su jaka muda u ovom poslu, sviraju ljudi juve nije to mala stvar. Ma da ih ja i razumem sto kaze nas narod neka barem lici kad se postavimo heheheheh. Taj korgic tr je u principu kao i le za te pare je ok naravno da ne ocekujes da zvuci kao Studio ili Extreme ima tu razlike, ali daleko od toga da je kanta.
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
sasvim solidan workstation, cita semplove, ima fine, solidne tipke, i predobro radi svoj posao!!! naravno da je to jedna velika NULA za triton studio, pro i extreme, koji imaju moss board, ali i tr je sasvim dobra klavijatura.
#3 |
KRVAVI
|
![]()
Coke brate,nemoj da vredjas ljude ovde,nije ti fazon.
![]() Promijenjeno od neconix (07.08.2008 u 21:22 sati) |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
slazem se u potpunosti sa coke357 a takodje taj iz kraljeva je verovatno pan elektronik iz iskustava drugih kolega cujem samo zaljenja.Znaci iskljucivo Arsenijevic sto se tice prerade/Pozdrav
|
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nije nikog vredjao,mozda se samo neko osecao prozvanim.
I razumem u potpunosti to sto je napisao. Korg TR ja za te pare odlicna klavijatura u to nema sumnje!
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1690
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
TR je zakon imam ih dva komada na jednom sam stavio utege na tipku tako da imam razlicitu tipku ,vrhunski radi ,ako se dobro nastima i treba znati odsvirat na jednom i drugom imam razlicite semplove ,tako da rade sam tak,,,mnogi pitaju sta ce ti dva ista,,, al na svako su drugaciji semplovi,a semplovi su semplovi ako su dobri i uz to nije Tr skup bolje dva Tr nego jedan Extrem il nesto tako skup je al nist posebno, nije da nevalja nego sempl je sempl samo drugo ime klavijature dizajn sminka i tako ...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma prosto receno za te pare je to odlicna klavijatura ima sve sto je potrebno i mislim da je to najbitnije neznam sta vise ocekivati i sta vise razglabati
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, mislite, sta |
|
|