|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Moj ti je savet da uzmes neku od ovih novijih ploca od Gigabyte sa ovim novim cip setom sa oznakom P i sa oznakom HD Audio jer su bas napravljene za te stvari i automatski ti na nju ide DDR3 Ram a veruj mi oseca se razlika velika jer sam ja skoro to menjao
![]() I napajanje nikako ispod 500w!!!!
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Slazem se sa Markom u potpunosti...
Asusa ne preporuchujem ni za kucne mashine, a kamoli za muziku. Gigabit je daleko bolje reshenje...
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Koliko sam ja upucen i koliko mogu da stignem da pratim Gigabyte je sad dosta ispred Asus-a sto se tice maticnih ploca a ipak od maticne ploce sve zavisi!Ali znas i ti Vax da je napajanje takodje uz maticnu plocu veliki veliki faktor u radu racunara,pogotovo u ovim uslovima gde se radi sa Vst-ima ili pri obradi audio video materjala!
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Naravno!
Napajanje je jako bitna stvar na mashini! Pogotovo na profesionalnoj! Kako se za muziku uglavnom ubacuje karta koja trazi svoje napajanje, gomila hardova, i procesor koji zahteva vishe struje, neophodno je na mashini imati dobro i jako napajanje! Na nekim mashinama sam placao samo napajanje 70 - 100e... UPS ti, takodje, nikako ne bi shkodio... Ne zelish da ti nestane struja, a ti nisi sachuvao projekat u cubase-u... On ima neki autosave i blah, ali ne radi to bash kako treba... Znam, na svojoj sam kozi osetio! ![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da UPS sam zaboravio ali mislim da se to podrazumeva a neki osrednji je tesko naci ispod 100e
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (16.08.2008 u 01:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
hej broothers uzeo sam ja ono sto sam planirao znaci:
Procesor: Intel Core 2 Quad 2.50 GHz Box 6MB 1333MHz LGA775 Q9300 Matična ploča: Asus LGA P5Q (Intel P45, 4xDDRII, Bus 1066/1333/1600, RAID, GLAN, Firewire) Memorija: Kingston DDR2 1024MB PC800 (3GB) Hard disk: Seagate SATA II 500GB 7200rpm 32MB Grafička karta: Asus PCI Express 256MB EAH2400PRO /HTP/256M/A CD/DVD: DVD Writer Pioneer DVR-115 black Floppy: Kućište: Chieftec Dragon small black DG01BDU (w/o PSU) (IC 444507) 115KM Napajanje ASUS 500wati 127KM dok ste vi vec pisali ja bio jutros u panta rei i kupio... sad nemam vremena za instaliranje muzickih programa, samo sam ubacio sx3 i nuendo i sljaka dobro pa dog ga nabudzim vst-ima i fx-ima javljam da vam kazem rezultate jeli sta stopalo i tako to... poz naravno externa mi je muzicka kupio je kad je izasla PRESONUS FIREPOD...
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema taj da koci brale
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
brzi, help, procesor, vst |
|