Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 20.08.2008, 18:54   #5
hajro
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
hajro befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Turneja u Odzaku

pozdrav za sve nase prijatelje sa ovog foruma,evo da se i ja javim sa zakasnjenjem jer sam ja jos malo ostao u bosni iza alixa i nase ekipe.mogao bih samo dodati na alixovo misljenjeda je zaista bilo izvanredno sto se tice atmosferei svirke.baksis je zadovoljavajuci za bosansko podneblje a mozda i za nas samo da nisu u pitanju ogromni troskovi oko prevoza i organizacije.izkoristio bih priliku da pohvalim prvenstveno alixa jer prvi puta ga slusam i sviramo zajedno i mogu reci da melje momak ko masina a i dejan je prvi puta samnom i on je polozio sve ispite sto se tice pjevanja iskustva a i prijateljstva,ostale clanove nema potrebe da isticem jer to su vec davno provjerene osobe u svijetu nase glasbe.drago mi je da sam upoznao nasega prijatnog prijatelja svirka ali kresu nismo uspjeli vidjeti jer smo bili u skripcu sa vremenom.volio bih da se i vi javite ako imate neke turneje mozda po sloveniji pa da se malo blize upoznamo jer to je vrlo zanimljivo susresti se sa svojim kolegama.
lijep pozdrav od hajre i mirze.
hajro je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
odžaku, truneja

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:30

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije