|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Downloads: 1111
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
imao sam isti problem kod mene je bio jedan od dva RAM-a pokvaren ,nakon sto sam pronasao koji je u kvaru i izvadoi ga sve je posle toga bilo u redu , pa probaj jedan izvaditi a ako se ponovo desi onda izvadis drugi a taj prvi vrati nazad ,ako i dalje greska postoi onda je nesto drugo u pitanju
pozdrav.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nisam sve čitao, ne znam dal je netko napisao; temperarura (procesora ja mislim). Trebaš novi cooler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Godfather
|
![]()
Kao shto sam vec rekao...
Ako je software - super! Ako je hardware, moze da bude bilo shta... Kod mene je bila plocha u pitanju! Zato je jako bitno da nam kaze u kojim se situacijama bsd javlja!
![]() |
#24 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Eh,
kolega Gerber, ha šta ja mogu, nisam htio, sorry, donijet ću ti maramice, il bit tvoje rame za plakanje ![]() Ali nemora značit.Ko što je rekao kolega Vaxter, može bit bilo šta od Hardware-a. Ali nije nam kolega Daisa rekao koji je komp, jel ovi novi, pogotovo HP-ovi, imaju i odmah zvučni i svjetlosni alarm, pa se po nekoj tablici vidi šta je u kvaru |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banovan!
|
![]()
Evo kako sam postavio temu nije jos ni jednom haha,ma tesko je reci sad u kojim se situaciama javlja jutros cim sam upalio nakon 5 minuta je iskocilo,danas igrao igrice i to veoma zahtjevne nista radio normalno .
Buduci pokojnik je Acer 5920G , Procesor: Intel Core 2 Duo T7500 (2.2GHz, FSB 800MHz, 4MB L2) RAM 2GB DDR2 667MHz Grafika: nVidia GeForce 8600M GT 512 MB HD 250 GB |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Godfather
|
![]()
Uh, ja nisam skapirao da je to laptop...Kako stojish sa garancijom?
Istekla?
![]() |
#27 |
Banovan!
|
![]()
Nije istekla al je vec bio jednom mojom greskom mala ga srusila i crko HD i mozes misliti priznali garanciju,al mi se nesalje opet posto ide u Basel pa se to otegne po 2 mjeseca poludicu bez neta a ako je RAM aj mogo bi da trpim lakse nego 2 mj bez neta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Prijatelju,
ako ti nije problem, a vjerujen da nije, imaš još jednu mogućnost, da izvadiš RAM, i dobro sa nečim ispušeš, sve utore od RAM-a, a i ostalog Hardware-a do kojih možeš doći, ali s obzirom da je to laptop, ništa čudno da ga muči i temperatura. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Godfather
|
![]()
Jbg, ne mozesh tako lako da isprobavash, poshto je laptop...
Moj ti je savet da ga nosish njima, poshto je vec pod garancijom... Jbg.
![]() |
#30 |
Banovan!
|
![]()
Nista sacekacu jos koji dan trebao bi uzeti mob N95 pa cu sa njim na net a laptop na servis
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ekran, plavi, smrti |
|
|