Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 26.08.2008, 02:25   #19
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

suvisno je uporedjivati korg i roland korg je svoje nedostatke vremenom morao da ispravi preko semplera a zasto !! Svi vi koji mislite da korg ima nevidjeno dobar zvuk pa zasto ni jedan korg ne radi bez efekta na suvo nego budzite mu hall do jaja i raznorazni delay+flanger efekti + kur moj, nego drugari osustite vi lepo korg-a skroz i roland-a pa uporedite onda redom klavir, pa violinu, pa klarinet, ma daj bre korg je ubacio sempler a pusti mu violinu cuje se kao ruzno pace na mono a kad nije mono nesto grebe po kutijama a klarinet ?? bezi kao yamaha dx11, pa zasto svi koriste semplovan sax od rolanda na korgu ?? daj onda ubace sempler i kao evo ti je to kao zakon ubaci 10 semplova jv bubnja i jedan RANKE BAS i kao radi svi se odusevili ma ljudi glupo je uporediti roland i korg skala za aranzere to ti je KETRON, Roland, YAMAHA, pa KORG nego ako sutra neko poznat svira CASIO to ce biti kraj korg ce pasti u zaborav. Slusao sam dosta njih sa "besnim" korgovima i nisam se odusevio svi isto zvuce jaje jejetu i nikad nije sredjen uvek nesto prckaju na svirci, licno znam dzenanovog klavijaturistu od njega sam pazario G70 nov u kutiji ne raspakovan jednostavno NECE DA MENJA G1000 a imao je pa1x pro elite do jaja spakovan i yamahu t2 znate koji je komentar ?? Nemam zivaca ni volje da sredjujem ovo mi radi posao odlicno a covek je pretrpan poslom i moze da kupi sta hoce od klavijatura boli ga tuki. Tako da uporedjivanje pa800 i e80 je glupo pricajte sta hocete i papite papu E80 je klasa sa pa2x nego vas muci to sto je jeftiniji i bolje radi, korg je jos jednom izbacio novo uskrsnje jaje i konzola za igrice "ALL IN ONE" dal neko zna koliko je ROM kod E80? a koliko kod pa2x?? dal neko zna koliko je rom kod e80 + 2 srx-a? a koliko kod pa2x + sample ram i tu je usro motku opet tyros 2 pojede pa2x za dorucak ako cemo oko ram memorije ide do 1gb a pa2 max 256. A sta cemo sa yamahom T3 ? ma dajte ljudi ovo ode u tri lepe pitanje dal imate vi za vece u kafani 100e??? za 4 sata rada? pozdrav !
RadeKOKI je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
e80, korg, pa800, roland, umesto

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije