pazi ovako
To su toliko dobre masine da u sustini da bi uporedio isti sempl ili boju treba uvo kao kuca ili pak da znas sta trazis (Nekome radi isto Triton le i Fantom G)!I doslo je vreme da su klavijature mahom slicne govorim o velikoj trojci koja trenutno vlada na sceni XS-u i M3-ci i naravno G seriji. Toliko sve dobro rade da sam ja stalno na internetu i gledam da se nisam zeznuo pri izboru skidam demo ovaj demo onaj.Ali da ne zalazim u tu temu!G serija ima najkvalitetnije odradjen Converter to je cip ili skupina istih ili cega vec koji je zaduzen za kvalitet tona tj koliko nesto dobro zvuci na ovom ili onom zvucnom sistemu.Da bi se tako nesto gledalo i uporedjivalo potrebno je imati sprave pred sobom i to nije garant da cemo svi da primetimo tu neku razliku mioslim na kvalitet tonske slike!Ti si jedan od retkih koji je u mogucnosti.Ja sam recimo poredio Fantoma G sa PA1X svirao jednu pa drugu iste semplove.I sve u svemu se radi o cistini tona koja se oseca,a posto ti na X-u vec imas cistinu tona onda treba da pogledas koliko nesto mekano izlazi i da pogledas razliku u efektu a to je sve jako opipljivo.Za mene je razlika velika a neko ce opet reci "pa to je samo malo doradjen X".Ali ja uvek kazem da je Fantom G sprava sa velikim potencijalom.Treba sacekati novi O.S,nove boje,nova ARX prosirenja itd.Ja sam vec uspeo da napravim ono sto ova klavijatura nema.Da od fabrickih boja izvucem maksimum. E sad ostaje to koliko se tebi svidjaju nove boje koje su dodate na G za razliku od X-a.Trebao bi da odneses obe na svirku pa da probas jer bi tu trebao G da dodje do izrazaja kad krenu svi u bendu da krljaju sa svojim efektima i frekvencijama.G bi trebao da pokaze svoju pravu snagu tu.O sekvenceru necu da pricam jer ga ne treba komentarisati.Za studio koristim ovu klavijaturu i vrh je prica.G mora biti dosta bolji od X ali to je relativna stvar.Voleo bih ne samo da poredim G i X vec i M3,XS,Extreme itd..Da stanem negde na velko ozvucenje i da idem redom da vidim bas kolika je zaista razlika u svim tim mocnim spravama.
|