Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 06.10.2008, 05:10   #11
Dr.Abdul Ihmet
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.10.2008
Mjesto: Pancevo
Downloads: 100
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Pa 80
Dr.Abdul Ihmet befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Dr.Abdul Ihmet pošalji poruku preko MSN messengera Dr.Abdul Ihmet pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ma svako ima svoj deo kolaca ......u ovom nasem svetu! Ja sam poceo da radim na fajlove.....a zasto? Zato dok sam bio u periodu ucenja i skidanja pesama zaradjivao neku kinticu gorajuci diskete u G-800...i to je to !! Hmmm ...pa i sad umem da proturim 5-6 fajlova na vece ali u pocetku .

A i mora da se zna da na fajlove danas ne moze da se radi nista ozbiljno tako da ti koji pustaju uglavnom kod nas rade za 40-50 evra .....i imaju par lokala gde se vrte i to je to.....kad pricamo o One man band-u......a naci pravog pevaca koji radi radi svoj posao i ima svirke a raditi sa njim na fajlove jako tesko....provereno ...........tako da pocinjem i zavrsavam recenicu sa istom ........Svako ima svoj deo kolaca ...koliki ce taj deo biti ...zna se od cega zavisi ....tako da nemam nista protiv tih koji rokaju fajlove cak i celo vece .... pozdrav ljudi!
Dr.Abdul Ihmet je offline  

Favoriti

Oznake
fajlasista, uopste

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:43

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije