|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
najteze je kad zaboravis disati he he ma samo naprijed znas kako je lijeo kad pjevace ne drzis ni za suhu sljivu posto su oni nafurani svi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo vec duze vremena radim sam i ne pada mi na pamet ni pjevacica niti bilo ko. Mogu sve sam bez ikakvih problema samo je fazon da ne dosadis raji...moras stalno dopunjavati repertoar i raditi sve novitete koji izadju i koji se trenutno srusaju. Kratko traju jer su vecinom šund al ebga mora se...Samo udri sam protiv svih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
eh hvala momci, pokusati cu da snimim neki demo pa da stavim ovde na stranicu da se cuje pa da vidim opet vase misljenje. Kao sto kazete najlepse je kad pratite sebe jer mozete svirati i pjevati sve sto valja. Ja znam puno pjevaca koji nece da pjevaju neke dobre pjesme zbog puno razloga ili mrze i imaju nesto protiv pjevaca tog. Dali imate neki savjeta sto se tice toga jer iskreno da kazem bit cu pjevac a to nisam nikad prije bio i ima tu nervoze. hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Druze,ponesi Klavijaturu,ponesi Ozvucenie,nadzi neka dobra Prostorija-Sala,namesti i Probaj sve kako treba,ako imas neki euro viska za jedan dobar profesionalni Vokalist kao TC Helicon Plus,onda ti netreba nikakvi prateci Vokali,sve mozes nastelovati tako da te prati zenski glas,ili original tvoj glas,sa terca,oktava,Vibracija glasa itd.....
Ja sviram i pevam vise od 10 godina sam i nemam nikake problema,jes da je malo teze sto moras ceo vece sam da sviras i pevas,ali nema niko pored tebe da te nervira i da te zivcira ![]() PS ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banovan!
|
![]()
Ma prijatelju samo napred ....pevanje moze da se upegla do nekog nivoa i ako imas boju glasa i stil koji hoces da razradis.....ne moze odmah....samo napred........a sto se tice rada...pa majku mu ...zar ima nesto bolje kad nezavisis od nikog ....NEMA!......
E sad....jedino ima trenutaka kad ti dosadi sve to.....sam ...znas vec ....ja iskreno u poslednje vreme pravim ekipice za neke svirke ....jes da radim onda za 50-60 eura al odmorim dusu ....sve vise to radim jer mi dosao takav period... ipak kad sve posle nekog vremena saberes viuse dobijes no sto izgubis ...klavijatura neka pevka povremeno i bog da te vidi. Sve naj!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pjevac, svirac |
|
|