Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 06.09.2008, 23:58   #11
shown
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 18.05.2006
Downloads: 2971
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
shown befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
shown pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

najteze je kad zaboravis disati he he ma samo naprijed znas kako je lijeo kad pjevace ne drzis ni za suhu sljivu posto su oni nafurani svi
shown je offline   Reply With Quote
Star 07.09.2008, 01:06   #12
DinO74
Odomaćeni član

DinO74's Avatar

Registrovan/a dana: 07.11.2004
Mjesto: Mumiland
Godina: 50
Downloads: 805
Uploads: 4
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 48 puta u 43 Postova
Instrumenti: Pa1XPRO, M1, 01W/FD, Microkorg, Fantom X6,D50,D10,JX-8P, Gaia, SY77, DX7, CS1x,Mininova, K2000
DinO74 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
DinO74 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Evo vec duze vremena radim sam i ne pada mi na pamet ni pjevacica niti bilo ko. Mogu sve sam bez ikakvih problema samo je fazon da ne dosadis raji...moras stalno dopunjavati repertoar i raditi sve novitete koji izadju i koji se trenutno srusaju. Kratko traju jer su vecinom šund al ebga mora se...Samo udri sam protiv svih
DinO74 je offline   Reply With Quote
Star 07.09.2008, 07:20   #13
Braco19
Banovan!

Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Braco19 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

eh hvala momci, pokusati cu da snimim neki demo pa da stavim ovde na stranicu da se cuje pa da vidim opet vase misljenje. Kao sto kazete najlepse je kad pratite sebe jer mozete svirati i pjevati sve sto valja. Ja znam puno pjevaca koji nece da pjevaju neke dobre pjesme zbog puno razloga ili mrze i imaju nesto protiv pjevaca tog. Dali imate neki savjeta sto se tice toga jer iskreno da kazem bit cu pjevac a to nisam nikad prije bio i ima tu nervoze. hvala
Braco19 je offline   Reply With Quote
Star 07.09.2008, 10:49   #14
Gago
Vredan član društva

Gago's Avatar

Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
Gago befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Druze,ponesi Klavijaturu,ponesi Ozvucenie,nadzi neka dobra Prostorija-Sala,namesti i Probaj sve kako treba,ako imas neki euro viska za jedan dobar profesionalni Vokalist kao TC Helicon Plus,onda ti netreba nikakvi prateci Vokali,sve mozes nastelovati tako da te prati zenski glas,ili original tvoj glas,sa terca,oktava,Vibracija glasa itd.....

Ja sviram i pevam vise od 10 godina sam i nemam nikake problema,jes da je malo teze sto moras ceo vece sam da sviras i pevas,ali nema niko pored tebe da te nervira i da te zivcira

PSinoc sam svirao Hrvatska-Ruska Svadba. Ruski Band nije otsvirao ni jedna jedina pesma uzivo,sve Midi i Matrice,niko nije se pozalio,naprotiv,stimung je bio super. Tako da ako ti je tesko nesto odsvirati,uzmi matrica ili po neki midi fajl i cepaj.

Pozdrav
Gago je offline   Reply With Quote
Star 07.10.2008, 12:02   #15
Dr.Abdul Ihmet
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.10.2008
Mjesto: Pancevo
Downloads: 100
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Pa 80
Dr.Abdul Ihmet befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Dr.Abdul Ihmet pošalji poruku preko MSN messengera Dr.Abdul Ihmet pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ma prijatelju samo napred ....pevanje moze da se upegla do nekog nivoa i ako imas boju glasa i stil koji hoces da razradis.....ne moze odmah....samo napred........a sto se tice rada...pa majku mu ...zar ima nesto bolje kad nezavisis od nikog ....NEMA!......
E sad....jedino ima trenutaka kad ti dosadi sve to.....sam ...znas vec ....ja iskreno u poslednje vreme pravim ekipice za neke svirke ....jes da radim onda za 50-60 eura al odmorim dusu ....sve vise to radim jer mi dosao takav period...

ipak kad sve posle nekog vremena saberes viuse dobijes no sto izgubis ...klavijatura neka pevka povremeno i bog da te vidi. Sve naj!!
Dr.Abdul Ihmet je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
pjevac, svirac

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije