|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#11 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nije nikakva rasprava, ja sam imao nameru i imam i dalje nameru da uzmem T3.
Al posle ovoga sam Skisnuo, osoba od koje dobijam info je osoba kojoj ja verujem, ima puno Clanova na ovom forumu kojima Moja rec je Zadnja rec i koji mi veruju onako kako ja kazem a takodje i ja imam takve ljude kojima verujem i njihova je Zadnje rec za mene, ko da sam ja probao. Covek ima sint, kupio ha je, ne u prodavnicu, ja ne kazem da T3 ne valja al na njegovo poverenje sint nije ni za mene. Najvise se zali kako sint izlazi na Pojacalo, mutno i necisto, kaze da su mu najbolje boje gitare, saxove i klarinete i nista vise. Sint je uporedjivan sa PA2X i jos jedan sva 3 cisto fabricki (TO JE STO MENE NAJVISE INTERESUJE) molim vas nemojte o sredjivanju i samplova pricati, to su suplje i decje price, ja placam 3500 za aranzer da vidim sta on meni da a ne kakve cu samplove koristiti, ja na to gledam malo drugacije. Sint je razocarenje za njega a u istom vremenu tako isto za mene znaci. Naravno da se moze srediti i ovo ono i nemojte pogresno ovo shvatiti da je za bacit, naravno da sint valja al ne onoliko da se predje od T2 na T3 a posebno sa PA2X koji i bez DNC na njega ipak i dalje je Kralj. Onima sto imaju T2 ne bi preporcio da uzmu T3 jer sazalice a neko iz Korg il Roland hoce da predje na to onda je druga prica. U testu koji je kolega radio ja POTPUNO verujem jer je vrlo detaljan Test od nekoliko sati a to je radio i prije sa druge masine, ne samo sada. Reko sam na pocetku, nije ovo da pocnem rat a niti pljujem po T3, samo kazem da je Yamaha promasila gadno ovaj put. A na kraju naravno svako ima svoje misljenje, samo moje je to sto kad bi T3 nudio ono sto nudi PA2X mozda bi onda kostao 10 000$ jer za ovo sto nudi kosta kao PA2X i vise al ne nudi toliko. Vrlo je to unazad za mene i po mome. A naravno uzecu T3 sam da isprobam samo iz radoznalosti, bar sad mogu da podizem i nosim kuci bilo koji sint, samo nek stigne ovde u USA. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, nesto, novo, presminkan, tyros |
|
|