|  | 
|  | 
|  11.10.2008, 12:22 | #1 | 
| Vredan član društva |   

Evo da ne otvaram novu temu još jedno pitanje. Kako šta da se prikopča na mixeru YAMAHA EMX 5000 a da se može posebno jedna strana zvučnika nezavisno smanjiti-pojačati od druge.Može li to uopšte? | 
|   |   | 
|  11.10.2008, 15:00 | #2 | 
| Nishki |   

Da to je moguce!Iako ona ima 1 master volume potenciometar,to se moze uraditi jednom kratkim prespajanjem.Treba ti jedan kabl....  Mikseta mi je u autu tako da cu posle vikenda napisati tacno sta treba da se odradi. | 
|   |   | 
|  13.10.2008, 15:01 | #3 | 
| Nishki |   

Da bi EMX5000 dobio potenciometre za L i R posto on ima samo 1 glavni treba vam samo i MONO kabl i stvar je resena.... Uzmete mono kabl banana-banana.Ukljucite ga u MONO OUT i u Power Amp IN.Tako dobijate levi i desni potenciometar za jacinu. ST OUT i MONO OUT ce raditi kao L-R potenciometri. | 
|   |   | 
|  14.10.2008, 16:32 | #4 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 15.03.2007 
				 Downloads: 1023 Uploads: 1 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova

|   

To je dobra fora... Mislio sam isprva da je bezveze jer signal postaje mono ali kad ti treba odvajanje kanala onda i ne mozes raditi stereo.To je super...I ja sam prinudjen da radim nesto slicno sa PM600...  Snalazimo se...  Pozdrav. 
				__________________ JBL! | 
|   |   | 
|  14.10.2008, 20:10 | #5 | 
| Vredan član društva |   

Milanceshow hvala puno na trudu i efikasnom odgovoru.Živ i zdrav bio !!!
		 | 
|   |   | 
|  14.10.2008, 20:25 | #6 | 
| Nishki |   

Nema problema!Poz...
		 | 
|   |   | 
|  04.10.2012, 02:49 | #7 | 
| Stvarno kod kuće |   

Ljudi kod mene ovo sa prespajanjem MONO OUT  u Power Amp IN ne funkcionise,a ne znam zasto...znaci prespojim mono uot i power in obicnim instrumentalnim mono kablom,banana-banana,kako bi odvojio klizace za levi i desni izlaz,ali se sad na ovom izlazu koji treba da kontrolise klizac mono out,cuje samo neki mutan bass od ritma i to je sve,kao neko brundanje,a ovaj drugi izlaz normalno radi...gde gresim oko ovog prespajanja? hvala
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| 5000, emx, problem, yamaha | 
| 
 | 
 |