|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala puno na objasnjenju da sam znao da je ovako opsirno ne bih ni postavio pitanje dosta ti je trebalo da ovo ispises, izvini stvarno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
probao sam ovo nije tesko ali postoje 2 stvari kojee ne umem da izvedem a to je sledece: neznam da namestim loop na semplu tacnije zelim da ubacim bas gitaru ali svaki wawe traje 1secundu i posle te secunde krece neko sustanje dok se ne zavrsi trajanje tona nadam se da me razumete. Ja zelim da otklonim to sustanje i da mesto toga nastavi da ide taj ton koji ce postepeno da se smanjuje. a drugo sto neznam je da kada napravim multisempl ne umem da razvlacim tonove koliko ce koji da traje. ta bas gitara ima 19 wawe sempla ali neznam da odredim odakle dokle koji ton ide nije mi jasno da to izvedem u klavijaturi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
To što ti hoćeš je malo zajebano da se uradi ako ne poznaješ proceduru rada sa semplovima...prvo treba da "produžiš" ton basa,znači da ga iskopiraš u nekoliko delova,zavisno od toga koje je trajanje tog tona koji imaš pa u opciji koja služi za pojačavanje ili smanjivanje sempla da odrediš tačku na semplu od koje će se postepeno smanjivati ton do kraja i naravno intenzitet smanjivanja...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hehe bas to hocu alli kao sto si rekao ne poznajem najbolje proceduru ali moram da zagrejm stolicu jer do sad je bilo import kmp i to je to hvala na odgovoru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
najbolje je sam da skapiraš,nije to ništa komplikovano...kada skapiraš kako se rade LOOP-ovi posle predji na one opcije sredjivanja samog sempla...seckanje,pojačavanje,dupliranje...sve to imaš u kljavi i sve je prosto,samo malo vremena treba...a kad zapne tu smo...pozdrav
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
semplova, ubacivanje |
|
|