|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#81 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kupiti klavijaturu od 3500 evra i svirati na bojama od dx11 je za elektricnu stolicu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
i na kraju nazvati sa pitanjem: E buraz, a gde i kako na sintu mogu naci tvoje ritmove i boje?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E Nedime al me nasmija...Da mi je znati koji to ljudi kupe pa2xPro i od tebe set za 900$ i još da te pitaju gdje je material?...Mora da su neki koji imaju pare da maste muda ili neki mutavi ljudi što nemaju pametnijeg posla nego razbacivanje para naokolo...žalosno...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banovan!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ima njih burazeru, i ovdje izmedju nas. Nismo svi bas tehnicari kako se ovde pravimo.
Pola ovih Tehnicara ovde mi svaki dan na MSN kukaju.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A šta ćeš...Neću ništa da komentarišem ali ipak čitajući pojedine postove od pojedinih "tehničara" kako ih ti nazivaš tjeraju me na smijeh...A brate ako uspiješ da izvučeš tolike pare od naroda svaka čast,imaš mene i Tranzita koji se redovno smijemo na ovakve anekdote...Doduše što kažeš vjerujem ti da ima ljudi koji ti svaki dan kukaju,ali zašto--to još nisam ustanovio...
![]() I da dodam: Što ti ovo uvjek piše kad kliknem tvoj sajt: ###This domain is missing from the Web server configuration### Da nisi zaboravio da platiš račun za server?
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... Promijenjeno od Alix (15.10.2008 u 17:41 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Banovan!
![]() |
![]()
Alix ti si bog, hahahaha.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
To je to, neznam ni ja sto se zale. Znam da je mnogima vama smesno i neistinito
al da, to su cene, potpuno normalne, PA2X/800 set ide 900-1000 a TRITON FULL sto znaci MOSS, RAM i ROM i do 1050. Uskoro kad vratim stranicu nazad da radi postavice se sve cene i tamo, nema nikakih laga tu. Musterija ima hvala bogu kolko hoces a zadnje vreme nemogu ni da stignem sve sto se trazi. Niko se jos nije pozalio a od svakoga sam dobio HALAL i POHVALU. Samo jedan jedini problem je bio neka starija osoba nikad nije cuo da ima pokvareni PA800 pa onda mi je srao da sam ga lagao dok mu nisam objasnio i kad je skontao do boga se izvinjavao. Za nas cene su potpuno normalne, obicni radni dan u USA je oko 200$, 900$ sad za kiriju je malo, nije nista posebno. I da, ranije na pocetku, pre 2-3 godine kupci su bili najvise sa stranih zemalja mislim nasi u inostranstvo al zadnje vreme ima punooo njih i sa Balkana gde te pare su malo vise. A jos oduvek najvece musterije su mi Grci i Arapi i najvise se trazi TRITON boje, PA je manje. Sve sam ovo napisao da ne ispadnem supak, ako je nekome 900 mnogo i materijal ne valja nekome je malo i materijal za njega je bog...svako ima svoje...ovdje na forumu ima mnogo mojih musterija koji su platili i po 1000...za sad, od sav asortiman materijala sto imam koliko znam od pamet nema nista jeftinije od 500$. Momentalno imam vise od 25 proizvoda/setova posebno za razne masine...uskoro ce sve skroz izaci. Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, nesto, novo, presminkan, tyros |
|
|