Da te pitam nešto Nedime...Po statističnim podatcima (redovno ih pregledavam zbog poslovanja mojih stranki na Turskim,Ankarskim i Grčkim radilištima),njihov standard je katastrofalan nasuprom ostale Europe...Tek za koji procenat je veći od Bosne i Srbije,Bugarske i Rumunije...I odakle njima tolike pare da tebi plate 1000eur za set?Dakle il je dole toliko kriminal i švercanje da imaju para ko salate,il nema NIKOGA da zna da skopča pravi set (u što sumnjam),il je nešto treće (upotrebite maštu)...Ne znam nemoj misliti da te vrjeđam ali meni je to sve malo čudno,ja radije polomio obe ruke da ne sviram pola godine,nego da moram da platim 1000$ za set...Auuu nedo dragi Bog da na to spadnem,djeca bi mi hodala po ulici i prosila kad bi ja tako razbacivo pare,a danas ih je toliko teško zaraditi ko što nikad nije bilo...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|