|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
auuu kolege znate li vi sta znaci A.C.A.B. cast pojedincima drotovi su stvarno barem kod nas obicni iskompleksirani idioti, koji misle da mogu sve sto pozele, tako su mene uhvatili prije godinu dana bilo mi je 15 godina tada, uhvatili mene i jos par drugova i navalili na nas da smo toboze razbili maricu, sta sam tada degeneka popio
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Najbolje resenje je da se potpise ugovor izmedju gazde i benda i to je to. Ja sam to radio uvek. JEdne veceri upadne inspekcija oko 12 sati i prekine se muzika i sluzenje pica, i poceli su da pregledaju one njihove sanitarne uslove, zatim ko od radnika je prijavljen i tako to, ali mi nismo imali problema bas zbog tog ugovora. A tako neko da uleti kao kauboj i da preti da oduzme opremu bez ikakvog naloga i razloga je prica za malu decu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
ma brate SRBIJA ti je divlji zapad,ovde se sve moze i svi hoce sve
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
al sam frajer al sam lola u ruci mi motorola !!
![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
i meni par puta upali zbog produzavanja radnog vremena i /ili preglasne muzike ali nikad bre sa nama nisu ni pricali,sve sa gazdom....
koje,pa kad bi mi rekao da mi uzme opremu ,pa ja ne mogu prosto da poverujem da to moze da kaze,mislim nebuloza totalna,strasno...pitao bi ja njega da mu oduzmem pezoa ![]() budale,jbt ,neverovatno
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Kako bi po vama izgledao taj sporazum izmedju gazde i muzicara? Odstampam kuci na papir sporazum da nisam odgovoran za buku u lokalu i gazda kao potpise i to je to.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da stvarno to i mene zanima kako bi izgledao taj sporazum izmedju gazde i muzicara?
I ko mi garantuje da ce ovi da postuju to? ![]() Zalepili se za mene ko cicak gde god radim eto i njih,prica oko oduzimanja opreme i jos me pita jel to klavijatura. Dok sam radio na Va3 niko mi od njih nije ni prilazio. Promijenjeno od sinisa (22.11.2008 u 13:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2008
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 2
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6
Interesi: ...sve sto vole mladi :)
![]() |
![]()
Radio sam ja i na ugovore i bez njih i cela ta prica se svodi na isto...To je tipican Balkanski sindrom?!
Svi panduri na Balkanu su isti (ili makar 99%),iskompleksirani pajseri koji nisu mogli da se eksponiraju ni na jedan nacin,niti su mogli da steknu neko postovanje u drustvu od druGih ljudi pa su morali da budu drotovi da bi ih ljudi postovali i ovo je EVIDENTNA CINJENICA. U Valjevu je redovna pojava oduzimanja instrumenata muzicarima a pogotovo ako gazda nije ulepo sa komsijama... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
muzicari, strumfovi |
|
|