|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
boze kakvi ste ludaci ne mogu da verujem ceo dan obilazim temu i sad je otvorim pre nego cu na spavanje ...evo vilica me zabole od smejanja.. ali ne mogu da se ne pridruzim klubu koji je nas veliki majstor u hekleraju otvorio i otkrio toliko cuvanu tajnu... ja evo upravo radim svoj masterpeace u tom zanatu a to je jedan stoljnjak za sto za 12 osoba i hteo sam ga marku prosalediti za slavu kao poklon i da na njemu postavi slavski rucak ali nisam stigao jer mi kasni materijal iz kine za koji su u septembru rekli bice u novembru no evo vec se kraj primakao a ono nista jos ga cekam i nadam se samo da ce stici bar do nove godine da bi uspeo da zavrsim do Bozica pa da ga uz duzno izvinjenje urucim mom drugu i pobratimu da na njemu postavi rucak za ovaj radosni hriscanski praznik kad vec nisam stigao za slavu.... a inace rec je o jedinstvenom sablonu na kome sam radio pune cetiri godine sa velikim kineskim majstorima iz bloka 70.......
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (22.11.2008 u 01:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Da ne budu samo prazne price, 'ajmo malo sa primerima...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Belaj boy
|
![]()
Tesla,ako si stvarno u shemi sa kineskim trijadama i shao-lin monasima,mi svi mozemo samo da se pokrijemo usima i da ti skinemo kapu.
![]() Au,Millane,kakva divna boja i fenomenomenalna mustra.Svaka cast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ma nisam ja sebican evo upoznacu te sa nekima svrati u utorak do mene pa cemo zajedno do bloka 70 da te upoznam ili ces da se nadjemo na trosarini pa na 9-ku ali mozemo tek u utorak jer ponedeljkom ne rade pa lepo zajedno da prenesemo znanja drugovima na forumu koji su malo dalje i nisu u mogucnosti da dodju. Licno imam svog sen-sei-ja direktan potomak Hekl Chia iz Hekl-Goblen klana i zamolicu ga da te primi kao svog ucenika mislim da ce imati toliko vremena da se posveti jos jednom uceniku ali pazi moras da vezbas najmanje pet sati dnevno ako mislis ozbiljno da savladas te tehnike... inace nece hteti da radi sa tobom... pozzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Evo ja bas sada nesto posmatram svoj sto u dnevnoj sobi.
Sto je drveni,na njemu je "heklivo",pa na coskovima gumice za slavinu(to su takozvane "protuklizne gumice" ![]() Znaci 4 u 1. -Drvo,"heklivo",gumice i staklo.Dakle da sacuvas stoljnjacic, kupujes gumice i staklo.Vrijedilo je investirati.... @Millan Milane,pa gdje nadje zuto heklanje.Korg je plave boje,heklanje zuto i kad skontam-ako slucajno pokisne malo.Od zute i plave,ako pokisne,eto ti zelenog Korga.A to bi bio unikat.... ![]() a ovako ne znam.Ipak vjerujem u postojanost boja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Nishki
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
evo sad da priznam sve! ja sam se ustvari uclanio u ovaj forum samo radi heklanja .. al stidio sam se da vas pitam. sad kad vidim da je otvorena tema za te stvari reko da se "outujem"
![]() jefto ti si genije! volim tvoje komentare ... a sejoxov vic je passent ko mica i dx11 ![]() drug milancheshow svaka cast! koje zene bre, koje babe? jel vidite momci kako se to radi! pa onaj labud tek! fenomenalno! odoh ja da kupim meni starter-set za heklanje ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ijao Milanche pa ti zlatne ruke imaš...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Nishki
|
![]()
Ne radim ja to profesionalno,nego dodji kod mene da ti pokazem kako se to radi.Da naucis zanat....
Prvo da pocnes od malog labuda,pa kad postanes majstor ,a ti onda odradi velikog labuda..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Dogovoreno...
![]() |
![]() |