|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
@nikdejan
U PSR9000 cu da ugradim, kojem kad se ostrane zvucnici ostane mnogo, mnogo mjesta i bude veoma lagan aranzer. Ovu sam ideju ukrao od Zlatka ![]() Koji imas aranzer? Predpostavljam da imas PA80. Ako je PA80 tesko da ces moci da ugradis PC u njega, sve je veoma skuceno i tesko je PA80 otvoriti. Emu 0404 ne preporucujem bas zbog mogucnosti dock-a i zato sto Emulator X (koliko ja znam, nemoj da mi vjerujes) ne podrzava tu karticu, doci ce vrijeme kada ces htjeti da koristis i Emulatro X i da kupis Dock...imao sam puno iskustva sa kupovinom svakakvog "smeca" dok nisam skontao da je bolje odma da kupim ono pravo ili nista. O ove dvije kartice (Phase 22 i Audiphile 2496) ne znam nista...ali ako si siguran da Emulator X neces nikada koristiti i ove kartice podrzavaju ASIO onda sto da ne...software i hardware su sve stvar ukusa, ja sam sebi ovo pronasao da mi odgovara Jedini razlog sto sam ikada poceo o Audio PC da mislim je max 32 custom boje na PSR9000 (ljubi ga mama ko je ovo napravio)...al eto, igrajuci se sa muzickim software-ima sam otkrio da Audio PC moze mnogo mnogo vise da zamjeni od samo Solo-a za desnu ruku...Trenutno sviram na PSR9000, kao sto sam vec napisao, PA80 i imao sam Tritona kojeg sam prodao. Sada PA80 koristim umjesto Tritona, jedina razlika je sto sam na Triton-u imao 64MB za samplove a na PA80 imam 16MB ali sada kako imam PC nije vise vazno (i PA80 vezem na njega). Vise volim imati klavijaturu kao sto je PA80 sa kojom je lako upravljati, nego ne pregledni Triton...eto, kazi ako mogu jos kako da ti pomogne |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bubnja, moze, pa50, sempl, vuci |
|
|