Ja sam negde cuo, mada ni sam bas nisam siguran, da Emulator X moze da radi i sa Emu0404. U paketu dolazi samo Proteus X, ali moze da radi i Emulator X. Mada, ponavljam, nisam siguran. Sto se tice kvaliteta zvuka, kazu da je razlika gotovo zanemarljiva izmedju Emu0404 i 1212. E sad, ja sam u toj situaciji odlucio kupiti 0404, mada sam posle tvog posta malo ozbiljnije poceo razmisljati o 1212 i ako u ovom trenutku nisam nameravao da potrosim 200+ evra.
Inace, pored V-Stacka, koji ti koristis, postoji i Brainspawn Forte, koji je, kako kazu neki iskusniji od mene dosta mocniji. U temi VST Live, ili tako nesto bilo je diskusije o najboljem VST Hostu za "LIVE", i tamo sam ja izneo neka svoja zapazanja o Forteu, kojega testiram, a i clan foruma Tranzit, koji ocigledno ima poveliko iskustvo sa VST Live ga je preporucio. Tamo imas i link za rapidshare.
Pozdrav!
P.S. Jedina potencijalna prednost V-Stack-a bi mogla biti manje opterecenje procesora, jer mi Forte ne deluje bas "lagano" mada nisam imao prilike puno toga da isprobam.
|