Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 25.08.2006, 12:33   #35
nikdejan
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Ja sam negde cuo, mada ni sam bas nisam siguran, da Emulator X moze da radi i sa Emu0404. U paketu dolazi samo Proteus X, ali moze da radi i Emulator X. Mada, ponavljam, nisam siguran. Sto se tice kvaliteta zvuka, kazu da je razlika gotovo zanemarljiva izmedju Emu0404 i 1212. E sad, ja sam u toj situaciji odlucio kupiti 0404, mada sam posle tvog posta malo ozbiljnije poceo razmisljati o 1212 i ako u ovom trenutku nisam nameravao da potrosim 200+ evra.
Inace, pored V-Stacka, koji ti koristis, postoji i Brainspawn Forte, koji je, kako kazu neki iskusniji od mene dosta mocniji. U temi VST Live, ili tako nesto bilo je diskusije o najboljem VST Hostu za "LIVE", i tamo sam ja izneo neka svoja zapazanja o Forteu, kojega testiram, a i clan foruma Tranzit, koji ocigledno ima poveliko iskustvo sa VST Live ga je preporucio. Tamo imas i link za rapidshare.
Pozdrav!
P.S. Jedina potencijalna prednost V-Stack-a bi mogla biti manje opterecenje procesora, jer mi Forte ne deluje bas "lagano" mada nisam imao prilike puno toga da isprobam.
  Reply With Quote

Favoriti

Oznake
bubnja, moze, pa50, sempl, vuci

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije