|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja sam negde cuo, mada ni sam bas nisam siguran, da Emulator X moze da radi i sa Emu0404. U paketu dolazi samo Proteus X, ali moze da radi i Emulator X. Mada, ponavljam, nisam siguran. Sto se tice kvaliteta zvuka, kazu da je razlika gotovo zanemarljiva izmedju Emu0404 i 1212. E sad, ja sam u toj situaciji odlucio kupiti 0404, mada sam posle tvog posta malo ozbiljnije poceo razmisljati o 1212 i ako u ovom trenutku nisam nameravao da potrosim 200+ evra.
Inace, pored V-Stacka, koji ti koristis, postoji i Brainspawn Forte, koji je, kako kazu neki iskusniji od mene dosta mocniji. U temi VST Live, ili tako nesto bilo je diskusije o najboljem VST Hostu za "LIVE", i tamo sam ja izneo neka svoja zapazanja o Forteu, kojega testiram, a i clan foruma Tranzit, koji ocigledno ima poveliko iskustvo sa VST Live ga je preporucio. Tamo imas i link za rapidshare. Pozdrav! P.S. Jedina potencijalna prednost V-Stack-a bi mogla biti manje opterecenje procesora, jer mi Forte ne deluje bas "lagano" mada nisam imao prilike puno toga da isprobam. |
![]() |
![]() |
#42 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
da, zaboravio sam pomenuti Forte...po system requirements sto pisu na internetu ispade da Forte manje oduzima od systema nego V-Stack...najbolje da ja njih oba instalisem pa ih mucim i znacu za sigurno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Verzija koja se moze skinuti i za koju sam ja dao link na rapidshare jeste 1.5.85.Medjutim, nju je moguce upgradovati sa upgradea koji su na zvanicnom sajtu Forte-a.
Evo linka za upgrade http://www.brainspawn.com/products/forte/?op=download Dakle, posto na rapidshare imate 1.5.85, na ovom linku imate prvo upgrade u 1.5.86 pa onda u 1.6.92 i na kraju u 1.6.94. Koliko se meni cini, u upgrade-ovima nema nekih krupnih poboljsanja, samo neke olaksice u vezi sa interfejsom, u vezi sa boljim pregledom akcija po scenama i nov moderniji izgled. Uz to, kazu da su i sredili neke bugove, koje ja nisam do sada ni primecivao. U svakom slucaju, treba upgradovati, posto je za dz ![]() Ne bi bilo lose da onaj Forte sa rapidshare i ove dodatke neko sa dobrom vezom uploaduje na zajednicki mail. Adrijane, voleo bih da mi nakon sto isprobas oba programa kazes koji je od njih bolji po tvom misljenju. Cuo sam neka misljenja o tome da je Forte bolji. Ja sam isto prilicno zadovoljan Forteom, ali mi nekako tesko radi (verovatno je to zbog svih VST instrumenata koji se ucitavaju). Zauzece procesora koje pokazuje takodje je prilicno veliko u poredjenju sa recimo Chainer-om, mada izgleda da tu postoje neke razlike u tome o kom zauzecu procesora se ustvari radi. Forte izgleda pokazuje neko ukupno zauzece procesora i ono sto se ocitava na Forteu isto je sa onim sto se ocitava u Task Manager-u. Dok u chaineru pokazuje nesto drasticno manje, cak i kada su oba programa i task manager otvoreni istovremeno, Forte i TM pokazuju recimo 50%, a chainer 6-7%!? Ja sam poceo da skidam V-Stack i sa dial-up-om ide strasno sporo, pa bih voleo da znam da li ima potrebe da to radim. |
![]() |
![]() |
#44 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ako te interesuje svirka uzivo sa svim kontrolama i midi zajebancijama onda V-Sack dzabe skidas. To je samo jedan dobar mikser za VST instrumente (ali ne DX) koji nalikuje na klasicni Steinbergov mikser iz Cubasea. To zauzece procesora kod Chainera je sarena laza. Forte uglavnom pokazuje stvarno stanje stvari. Znam da ti se osladilo sa svim tim instrumentima ama ne pretjeruj jer i nabolju masinu mozes da bacis na koljena za cas posla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ok, ok, Tranzit, kad ti kazes - verujem. Delimicno skinut file - Deleted!!!
A jes mi se osladilo, upravu si ti. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#46 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja mislim da je FORTE najbolji za sad, video sam ga u akciji kod prijatelja.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bubnja, moze, pa50, sempl, vuci |
|
|