Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 09.12.2008, 23:03   #29
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od EmirTotic Pokaži Post
Jeste li sigurni da mora za Roland poseban drive? Izvadi i vidi, ako se razlikuje od ovog sa PC-a onda jeste

A 90e... Ne znam sad... Ja bih dao toliko para, ali sve da mi srede (nov,ugradnja) i tako to
pa mora na oko su isti al u dimenzijama ima problema i sama veza kablova... nesto su skarabudzili da se zastite roland jos od e86 ima muke sa floppy uredjajima, kod fajlasa crkavaju veoma brzo a kasnije su bili problemi sa zip uredjajima, mada neconix je lepo rekao ima usb.......pa mada ja imam dve kartice za roland-a pa na jednoj radim i experimentisem a druga je za posao i ono sto napakujem. U svakom slucaju je jeftinija kartica i kard adapter mozda ukupno 1400-1500 dinara nego 90e za floppy, skoro sam uzeo jos jedan adapter kostao me je 600 dinara i kartica od 2gb SD 1000 din a nije bila manja 500mb zavrsava skroz posao i previse, pa vidi pozdrav !!
RadeKOKI je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
e50, flopy

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije