|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#221 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ala je žgoljav ko da nema kruha za jesti...
Ali i rastura,premda j amislim da to rastura koka u njemu a ne on... ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Godfather
|
![]()
Pre ce biti neka hemija...
Belgijanci se vishe na to loze... Brlja se kiselina i dajs... Mozda i samo neko granje... Nema taj para za koku, ali ima za petla... ![]()
![]() |
#223 |
Vredan član društva
|
![]()
ovaj zadnji bi mogo bit koristan za svirke pravo a nije zahtjevan ima i mikser i eq i effekte,samo njega na svirku i gotovo.svaka mu cast
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.03.2008
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
@vaxter
nema sta, svaka cast, na neki nacin i ovo je neka vrsta umetnost, a nije nimalo lako da se to uvezba, normalno treba imati i talenat za to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Odomaćeni član
|
![]()
Beatboxer. Ljudi,ako je stvarno istina da ovaj lik ovako imitira bubanj i efekte,vise njih istovremeno,on je fenomen.Stvarno nemam reci,skidam kapu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Godfather
|
![]()
Vec dugo pratim beatboxere.
Ovog baju sam davno zapazio, dok je josh bio niko i nishta. Mislim da sam postavljao vec neke njegove ranije snimke ba onoj temi o beatboxu. Mnooogo je napredovao od onda... Mnoooooooogo! ![]()
![]() |
#227 |
Belaj boy
|
![]()
Ma,ljudi su genijalci.Iako deluje kao sporedna muzicka disciplina,za ovo je potrebno mnogo muzikalnosti i osecaja za ritam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vax,znali da pušta MIDI FAJLOVE?
Meni treba na tezgama da mu ga uteram Midi i da glumim kako sviram ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Godfather
|
![]()
![]() |
#230 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Katastrofa od čovjeka...
Jesteli opazili mimiku čela,očiju,obrva,usta nosa,usana,ruke,diranje kose,mucanje,itd??? Ovaj je propali slučaj ali narod ga obožava...A da ne spominjej alkohol,drogu i ostalo.žalosno...
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klipovi, smeshni, youtube |
|
|