|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#291 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Za cjenu nebi javno...
Zavisi... Dječiji modeli su od 70eur pa nadalje a profi sa nitro motorom (1,5m dužine),60.000 obrtaja itd koštaju oko 2000eura samo sa glavom motora,bez ostalog...Kad bi se čovjek s tim profi igro moro bi spucati za takmičasrki model i do 3000-5000eura (zavisi kakv material kupuješ aluminij ili carbon) ...ALI.... Svaki mjesec ako si u kakvoj sponzoriranoj ekipi dobijaš 250eur mjesečno (jednom sedmično ideš na "trening" sa mašinerijom) a za svako takmičenje 400eur za učešće (dobiješ) a za nagrade da ne govorim... Lani je na njemačkom takmičenju pobjedio momak 20 godina iz Poljske i pokupio 6000eura nagradu (zavisi od sklada i manifestacije)...Sve te ekipe i klubove financiraju jake firme modelarstva a imaš i kategorije u BUGGY (autići za offroad),Formula 1 (to znate),Avioni na rekreativni pogon (najskuplji hobi),klasični dvokrilci i četverokrilci,sa 2 motora ili 4 i više motora...Zatim tu je i lađarska od barki,jadranica,glisera,nitro pogona,reaktivnih pogona,itd,itd...Da ne nabrajam---Investicija jeste ali Januara se upisivam u jedan klub u kojem ću godinu dana plaćati MALU članarinu i ako mi uspije da se probijem i šta savladam toliko bolje a ukoliko ne bude ništa,bar imam jednu igračku za par godina,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo ga...
CJELI dan ga sastavljo,čak pobjego s posla prije vremena... Vrjeme je slabo pa ne mogu da ga isprobam,ali zato ću iskorititi za štelanje servo motora za eslise... Na prvo slici kad sam ga sklopio (upustva ko slaganje LEGO kockica) I moja 2 helikoptera,ljevi je novi a desni je "stari" kinez... ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Belaj boy
|
![]()
@Alix-Jel' to leti?Kako i koliko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
alixe druze,u pogranicnoj si zoni
slovenija,hrvatska italija austrija iskoristi te rekvizite na bolji nacin okaci nesto sto se nesmije javno prenosit (a znas vec sta mislim) i leti preko grane. tu je para ![]()
![]() |
#295 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
nema potrebe da leti preko grane kad je ionako nema-osim prema hrvatskoj...
![]() |
#296 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
.....mene budale....
![]() ![]() evo smijem se samom sebi ja sam u svici pa smo jos uvjek okruzeni granama.
![]() |
#297 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Evo koliko sam upoznat sutra i tamo padaju granice...-osim na aerodromima-to će malo kasnije.
![]() |
#298 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
necu vise nista da kazem...
![]()
![]() |
#299 |
Odomaćeni član
|
![]()
Huh...kakav dan bio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
evo i ja da se pohvalim dobio sam ritam masinu ALESIS SR16 na neko vreme,tako da cu imati sa cim da se igram u narednim danima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
|
|