|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
@Nedim
Ma, nije sve u parama... Osim toga, da je meni tata tada bio jedan od chairmena IBM-a i da mi je dao milionche za razvoj sistema, i odmah zatim i trzishte na koje cu da ga plasiram, i ja bih bio bizismen kao Billy! Jobs i Woz su niizchega napravili neshto, a ovaj je vec imao podebeo kapital i podrshku IBM-a i Intela... Kako kazu, najteze je prvi milion zaraditi. Dalje ide samo od sebe. Osim toga, Win je tada pravljen za dosta jevtinije mashine, a cena je ipak presudni faktor. Da se ne lazemo. Ja se przim na Mac samo tako, ali ga nikad nisam posedovao. Radio sam na dosta Apple-ovih mashina, ali ni jednu nisam imao. Shto kaze mnooogo je kume! ![]() Wozz mi je josh veci lik od Jobsa. On je zaradio kintu kad i Jobs, i samo se povukao... Ne treba mu vishe... Hoce shovek da predaje i da pomaze ljudima. Kakav car! ![]() @Gondzi Ne da je na kile, nego na tone! ![]() Ali i dalje je to sve ravno nuli! Linux ih sad ubija na trzishtu servera, a dok postane malo intuitivniji, obichnim korisnicima, dobice i Desktop. Jednio, Billy je tu napravio dobar potez kupivshi dobar deo akcija Apple-a... Intelov je vecinski vlasnik... Chak rade i jednu Linux distribuciju. Spremni na sve moguce scenarije... Bem li ga... Btw., Gondzi, bicu ti u kraju za nekih mesec dana... ![]()
Favoriti |
Oznake |
1984, macintosh |
|
|