|  | 
| 
 | ||||||
| Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  23.12.2008, 01:46 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 07.02.2008 
				 Downloads: 748 Uploads: 2 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|   

Ako nemas originalni ritam, mozes da koristis neku od fabrickih balada npr guitar ballad, ona ti je zahvalna za takve pesmice (to je na KORG-u, nisi napisao koju klavijaturu imas, ali i na drugim klavijaturama imas srodne ritmove, mozda cak i taj)
		 | 
|   |   | 
|  25.12.2008, 11:46 | #2 | 
| Moderator |   

Rock Ballad    
				__________________ www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! | 
|   |   | 
|  10.11.2014, 05:01 | #3 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 17.09.2014 
				 Downloads: 4 Uploads: 0 Rekao HVALA: 14 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

Instrumenti: PA900, PSS480  |   

Posto je original iz C#m jel moze neko da napise zajedno sa introm akorde iz Dmol-a, evo i texta Stajala sam tamo srecna I sama slobodna, nikome kriva ni duzna a ona se ljubila sa tobom i ne znam zasto cinila se tuzna I cega sam bila tako zeljna ni sada ne vidim a poceh na tebi da joj da joj zavidim Ref. Znala sam o tebi, znala sve pala ti na grudi ledene tamo samo kamen kuca tu gde ljubis, koza puca Znala sve I na sve pristala samo jednom sam zablistala nije ljubav sve sto vidis zato pazi kome zavidis Stajala sam tamo srecna I sama i mogla sam tako bar jos pola veka a kada sreca dosadi coveku iza ugla nevolja te ceka Ref. Oko moje, znali smo dobro sta radimo da uzalud trazimo ono sto vec imamo I da cu sutra opet biti sama i da jutro menja sve sve sam to znala, al' srce kuca i kada slomljeno je Ref. 2x Promijenjeno od bockob (10.11.2014 u 05:03 sati) | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| akordi, kome, pazi, zavidis | 
| 
 | 
 |