|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
otvorio sam sajzer unutra - nasao pregoreni osigurac od 2a - sutra cu da ga promenim pa javicu sta sam uradio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja mislim da nije pogrešno stavio RAM,poašto EDO ram ima jednu Zarezu koja označiva PIN1 i fitzički ne ide u slot...E sad ako si ga guro na silu,možda si mu sjebo ležište t.j. SLOT i zato ti ispo osigurač...Inače osigurač tek tako ne iskaču,zato prije nego se hvatiš ičega,pogledaj da nisi iskrivio konektore na u slotu za RAM da ti opet nebi riknula...Inače stvarno čudno da ti ga izbacio,možda si jedino unio klaviaturu sa hladnog na toplo i upalio,pa ti je kondenz napravio kratak spoj...Ja drugog razloga ne vidim ako kažeš da je klaviatura radila kako treba...Zato provjeri te pinove,i ako je sve u redu,krpi mu osigurač i opali...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kao kod kuće
|
![]()
ja ne kontam kako se ramovi mogu stavit pogesno,,kolko se sjecam ne mogu usjest ako ih pogresno stavis
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
stavio sam novi osigurac - stavio sam i memorije - sada korg radi - hvala svima koi su pomogli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kao kod kuće
|
![]()
buraz de uslikaj adapter da vidimo,pazi ako nije orginal,moze nastetit sintu nemoj se zezat s nekim divljanerima,to mu mozda i smeta......pozdrav
![]() |
#16 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Važan je prijatelju napon 12V DC (Direct Current-Jednosmerni napon)...
Snaga adaptera nije toliko ni važna,izlazni tok ne smije biti manji od 1000mA ili 1A...Sve što je više,ne smeta,jel klaviatura ionako povuče sebi snage i toka koliko njoj treba za rad...Čak ga moreš i našljepati na akumulator od auta,ništa mu neće biti... ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne mogu se RAM-ovi staviti pogresno... Jedino ako si JAKO silovao pa polomio leziste
![]() Iz nekog razloga ti je makina povukla vise struje nego sto joj treba, pa je to izazvalo crkavanje osiguraca. I dobro je sto je izbio, inace bi ti cela makina CRKLA. Ko zna .... moguce je da je i malo prasine u lezistima za RAM napravilo cirkus. Pa kad si vadio/stavljao da si ga nehotice ocistio... Ma najbitnije je da RADI! ![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
napon, triton |
|
|