|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2008
Downloads: 545
Uploads: 7
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
poz ja sam u sloveniji kupijo flash card od 16 MB za 75 eura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
ovako vidi, boje iz programa su na neki nacin kao i performance, znaci u njima pise tek koju ce pravu boju da vuce i kako da je koristi..
znaci kada si ucitao to na kartici ta boja je snimljena na kartici, ne mozes je cuti jer nije jos uradjen program za nju, kao sto je gore jedan kolega rekao, sada moras odabrati bilo koju drugu boju, staviti na 1 oscilator, panoramu na nula, i jos neke vrijednosti podesiti da bi boja zvucala kako treba, i na 2 stranici u editovanju programa ti pise MS Hi Bank/Num : ROM, e tu odaberi da pise MS Hi Bank/Num : CARD, i onda red ispod dolistas do zeljene boje, e sad ta ti boja jos nece zvucati kako treba trebao bi podesavati jos neke stvari... E sad da i te stvari ne bi morao podesavati odes u record kao da na klavijeturi hoces usemplovati neku boju stisnes record /edit, stisnes ovo veliko dugme - start- stop, i ponovo ga stisnes da zaustavi snimanje, onda drugo dugme odozdo na displeyu sa desne strane stisnes i kolo zavrtis prema lijevo,mozes stisnuti i shift skupa sa kolom da brze ide, i podesis duzinu tog sto si snimao na 1, (da ne zauzima bespotrebno prostor) onda ponovo ovo malo crveno dugme gore stisnes i spasis na karticu na broj 1. I imas gotov program za svaki sempl koji budes ucitavao, samo znaci to sto si spasio ides na edit, i na 2 stranici biras zeljeni sempl koji ce svirati.. eto ako ti je nesto nejasno, upali klavijeturu citaj i radi, i sve ce ti biti jasno.. jest malo podugo, ali nisam znao koliko se razumijes pa sam polako opsirno koliko sam mogao... javi jesam li ti pomogao... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ako bude islo ovim tempom i nakon slijedece 3 godine ce se davati odgovori na ovakve teme haahahaah jedino sto ne vidite datume hahaahaaah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
hehehe, a zajebo me ovaj dragi iznad, on je prvi odgovorio pa sam vidio pise danas, nisam ni gledao ostale datume.. ma nek sam ja to objasnio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Super je objasnjenje sa tvoje strane heheeheh al cjene kartica opadaju za 3 godine uzasno hahahahahahah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2008
Downloads: 545
Uploads: 7
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |