|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
aaa brate... sta cu, doso sam u situaciju da je kupim, i iskoristio je... sluzi vise nego dovoljno... novac dat za nju sam vec pokrio od svirka... tako da..
![]()
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
to je super sto se isplatilo i stvar licnog ukusa, sve zavisi za koliko ko para radi i sta radi, mada neni opet kazem licno nebi palo napamet da je vecaras za 100-150eu teglim u diskoteku.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
dovoljno mi sluzi u studiu, nemam razloga za diskoteke, tj, nepada mi napamet svirat u diskoteki ...
![]() ![]()
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
ma da to opet kazem STVAR LICNOG UKUSA ako me razumes posto pisem srpski, ako nerazumes ima kurs i ne plezi se procitaj ovo za pocetak http://www.yu-midi.com/forum/faq.php pa onda postuj i imaj malo postovanja prema ostalim na forumu nije s`tobom niko ovce cuvao, to je prvo drugo, ako neko iznese SVOJE LICNO MISLJENJE nemoj da skaces kao `ben zec ako tebe to pogodi odgovori normalno bez provokacija i plezenja. Toliko od mene ako imas nesto protiv postoje tu admini i ostali korisnici koji ce da sude ili prokomentarisu, i nemoj da zamisljas da si ti ovde neko ako si se regostrovao na sajt, komentarisi, posalji kritiku al nauci DA PRIMIS KRITIKU. toliko od mene. Aj uzdravlje i nema ljutnje jos jednom dobro procitaj http://www.yu-midi.com/forum/faq.php
|
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
ti si meni lood, ono pravo..
![]()
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
ako brate ja sam luuuud od rodjenja, sto se tice uvrede nisi me uvredio daleko od toga da jesi, treba ti vremena za tako nesto a sto se tice pisanja na hrvatskom opet nemam nista protiv toga ovo je forum u kojem imas prijatelju ulanjeno ljudi iz svih bivsih zemalja stare SFRJ i svi pisu svojim maticnim jezikom, niti ih iko tera da pisu srpskim nemoj da nesto tumacis naopako a nije tako, samo ocu da kazem da netreba odma na prvu da skaces ako neko da svoj odgovor i licno misljenje, napisao sam sta mislim o oasys ti si odma zamom poleteo, 100% ce ti neko napisati ovde "kupio si sranje, sta ce ti ovo, tvoj snimak je bez veze..." da nepisem dalje i sta ti ces poleteti i dobices bananu bez potrebe, ovde ih ima druze bar 200 minimum koji su dobili banane zbog takvog ponasanja. Na ovom forumu sam upoznao dosta ljudi koji su sa svih strana zemaljske kugle pa cak i u mostaru imam prijatelja sa ovog foruma koji su mi izasli u susret i mnogima sam ja licno izasao u susret i pomogao maximalno bez obzira odakle su i koje su vere i nacije i kojim jezikom govore, to nemoj da zaboravis da nije bitno sta i kako bitno je da se druzimo i da pomognemo ovde jedan drugom ako nedje ba zapne
![]() Promijenjeno od RadeKOKI (18.01.2009 u 03:58 sati) |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
ma shavatam ja tebe brate... ja licno postujem svaku kritiku i pohvalu... i..neskacem pred rudo... mozda si me krivo shvatio... samo zelim pomoc ljudima oko rjesavanja njihovih problema sa klavijaturama... nemoj se uvrijedit na necemu...
![]()
#18 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
ne bre necu se vredjati, nema sta svi smo mi ovde na istom radimo isti posao i jedemo isti hleb e sad samo treba da pomognemo ako je nekom muka i zapelo negde.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Rade,hrvatski ili srpski svejedno .
Ali stavi točku negdje čovječe ... ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Joj Rade,evo ja sam se sav zadihao citajuci tvoje postove,i znoj me oblio svega,od glave do pete.
![]() Nigdje pauze nema da predahnem....Ubaci druze neki prelaz da uzmem zraka. ![]() Salim se naravno. A razumijemo se mi svi ovdje dobro-bar ja razumijem,a mislim i ostali. Opusteno.... Ali opet,zao mi tog Oasisa ako ide u svatove.Ta sprava i pijanci,po meni ne ide brate nikako.Medjutim,postujem svaciji rad,misljenje i odnos prema poslu. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
demo, korg, oasys |
|
|