|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
brate onda uzmi pa-60 neces se zajebati on ti se uklapa u cenu,pa-60 ti je dosta slican pa-80!!! to ti je najbolje resenje ja mislim p-60 je odlicna sprava,ali se moras potruditi naci ga jer se ljudi tesko odvajaju od njega
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
hvala svima na savjetima, jos cu jednom pregledati svoj proracun pa cu nesto odlucit
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
aj javi sta si uradio i koji si aranzer izpazario kad odradis sve.pozz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2008
Mjesto: HR,Vinkovci,Lipovac
Downloads: 194
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: klavijatura KORG 3x
![]() |
![]()
Moj savjet ti je,prodaj tr,kupi Pa.Kakve dvje klavijature to je glupost.Ja sam prije vukao 3 klav. dok se nisam opametio.Sretno druze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
ma javim odma sta sam uzeo a nesto cu sigurno. pozdrav svima i hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.07.2008
Mjesto: Sad tam sad vam
Downloads: 120
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Pa4X
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
pozdrav svima,
imal iko dami pomogne malo oko ovog korga pa 80... uzeo sam ga od prijatelja sa bojama i ritmovima . zelio bi malo da promjenim te ritmove i boje pa neznam kako to ide da neizbrisem ovo vec sto imam neznam kako se to reda po bankovima imam flas kartu 16mb ali nigdje nemogu daje procitam tabi stavio druge bankove pojma nemam kako dalje da ide ako ima neko moze i proj poslati svoj ili msn adresu pa cu ja da nazovem hvala u napred |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Oduvijek je Pa80 vrijedio 2 LE-a. I taj odnos stoji dan danas. Pošto je TR samo malo bolji LE ja primjerice danas za ganz novi TR nebih dao više od 650 €, a svoj Pa80 s 2 flash kartice i HDD nedam ispod 1.350 € ni pod razno. Računica ti je jasna. Imao sam TR i prodo sam ga nakon 7 dana čim sam vidio da se samplovi moraju učitavati i po 20 minuta. Na KORG Pa80 nemam tu memoriju (samo 16 Mb) za samplove, ali čim je uključim spremna je za rad i ne hebe me nikakav pad napona il kurcšlus na kljavi. S druge strane samplovi na TR-u se ništa bolje ne ćuju nego na Pa80 i što je najveći štos Pa80 čita samplove i od LE-a i TR-a koje su mlađe kljave, a uz to ima i ritam. S 2 kartice imam sve ko i najbolje napucan TR. Nema šanse da će ti itko pametan dat Pa80 za TR-a 1 za 1. Malo sutra. Eventualno ako je taj Pa80 prošo sito i rešeto i u poluraspadnutom je stanju. Ta je kljava nova koštala preko 2 soma €, a TR nikad nije košto više od 1.000 €.
![]() |
#18 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
glupost na pa 80 mozes imati terce ito odlicne ja imam semplovane terce na kartici
![]() |
#19 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
A sta kazete na pa500 mislim da bi to islo 1-1, znam da nema sempl opciju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Druze znam da je teska situacija,ali za svoj tr mozes dobiti max 700 eura,jer je sad stari model koji se ne proizvodi,ali to je max,,realna cjena bi bila 650 kako se ovdije prodaju.Polovan pa500 jos nema ispod 1000 eura,niti ih ima puno polovnih jer je kratko vrjeme na trzistu.1:1..mozes samo da gledas pa50 ili max pa60 ako imas srece..tako se cijene krecu ovdije..Lijep pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa80 |
|
|