Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 23.01.2009, 14:49   #19
mesh
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 21.01.2009
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
mesh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ej, MilanceShow, imaš pravo! Ja tražio pod nazivom DisCover 5M kako mi je Morison rekao i pod tim nazivom ima samo midi modul (valjda je zato ono "M" u nazivu)...
Ova klavijatura bi mene potpuno zadovoljila, ALI GDJE DA JU NAĐEM?!?!
Pa to je staro ca. nekih 7-8 godina,jel?To se više ne proizvodi. Jel ima šta novije, isto takvo, dakle samo kvalitetetna klavijatura za obradu i puštanje midi fajlova sa vokalistom?

Vidim da je ovuda neki slovenac nudio svoju u neku zamjenu prošle godine, ali ne znam koji i kako da dođem do njega.
Pomagajte....
Imate od mene mukte fajlašku gažu kada skupim opremu....samo riješite putne troškove...

Puno mi svi pomažete svojim savjetima i vrlo sam Vam zahvalan.
DAnas me jedan ubjeđuje da ipak uzmem G-70 i da sam sve riješio...a ja opet nekako smatram da za ono što meni treba, kao što i vi svi mislite, nema potrebe da keširam toliku lovu...DAKLE: DisCover 5 ili nešto takvo, sve uz dobar dig.equlizer pustiti na kvalitetniji razglas i kud ćeš ljepše za te pare!

Promijenjeno od mesh (28.01.2009 u 10:02 sati)
mesh je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
e50pomoĆ, roland

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...