|  | 
| 
 | ||||||
| Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  06.02.2009, 03:55 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 16.01.2009 Mjesto: Kragujevac 
				 Downloads: 194 Uploads: 0 Rekao HVALA: 2 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

Instrumenti: sint aranzer.... rucno Interesi: Zivot,pevacice i zene mlade  |   

Molimo Kliknite na 'Direkt odgovor'-Symbol dole desno u poruci! \r\n Dodato: Pozdrav svima i izvinjavam se na gresci koju sam predhodno napravio. Tacno je da lepo utice na raspolozenje ali negativno za baksis ???? Promijenjeno od aleksa (06.02.2009 u 04:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi | 
|   |   | 
| Sledeći član vam se zahvalio aleksa za ovaj koristan post: |  hajro (13.10.2009) | 
|  06.02.2009, 12:16 | #2 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 15.02.2008 Mjesto: Srbija 
				 Downloads: 249 Uploads: 28 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova

|   

pa dobro..zavisi ko je u kakvoj situaciji..neko ko radi za 600e vece sigurno mu nije problem.. meni bi bio bespotreban trosak.. mislim da u vr' glave 20 posto atmosfere moze da napravi rasveta.. sve ostalo su druge okolnosti. | 
|   |   | 
|  06.02.2009, 16:50 | #3 | 
| Veteran Registrovan/a dana: 07.06.2005 Mjesto: Pirot Godina: 54 
				 Downloads: 218 Uploads: 5 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova

Instrumenti: sa dirkama...  |   

Ako je god. doba zima i ako radimo nocne tezge, kod mene je rasveta pod obavezno (kompletan bend)!

__________________ Procitajte pravilnik! | 
|   |   | 
|  06.02.2009, 16:56 | #4 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 17.07.2008 Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo 
				 Downloads: 76 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova

Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50  |   

Rasvjeta u svakom slučaju nije bacanje novaca, nego po meni skoro pa obavezna oprema.Danas jednostavno nije dovoljno da se negdje pojaviš i otsviraš i otpjevaš svoje očekujuči da će svi pasti u nesvijest.Sve je to na neki način dio showa.Rasvjetu koristim več jako dugo i nema nikakve potrebe da se išta radi s njom.Imam dvije rampe sa po četiri topa spojene u light mixer i sve spojeno na glavni mixer.Kada krene muzika krene i rasvjeta po ritmu-stane muzika stane i rasvjeta.Prije samo izabereš koji program ti radi i koliko reflektora pali.Uz to koristim i dva statična reflektora koji su na tlu i uvijek svijetle.Nismo bend nego duo-preko ljeta trio kada radimo ma moru sa pjevačicom.

__________________ Bilježim se sa štovanjem! | 
|   |   | 
|  06.02.2009, 17:07 | #5 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 11.01.2008 Mjesto: Austrija 
				 Downloads: 1359 Uploads: 2 Rekao HVALA: 16 

Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova

Instrumenti: Roland G70 i Korg PA2Xpro  |   

Zlatek, potpuno si u pravu, ja isto koristim 8 topova (par64) i masinu za dim i gdje god radim i mogu je sa sobom ponijet, nosim. Nekad sam ogranicen sa mjestom za prevoz ali to je rijetkost. Lightshow daje ne samo muzicarima nego i gostima dobar potencijal za stimung pa vi kako hocete, ja sam uvijek bio za to, pogotov dodjem negdje a ono svjetlost objekta jaka kao na zeljeznickom kolodvoru. | 
|   |   | 
|  06.02.2009, 17:36 | #6 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 28.05.2008 Mjesto: Preko sedam mora 
				 Downloads: 1025 Uploads: 5 Rekao HVALA: 39 

Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova

Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage       |   

nisam cesto razmisljao o ovome ali desi se da nekad pomislim. imam ozvucenje od 400 --> 600W i radim sam ili s pjevacem jedino ako se nekad desi da angazuju dodatno jos jednog ili vise muzicara. da li bi meni bila potrebna rasvjeta sta vi mislite i kolko bi to kostalo, sta ide u sastav, cime se i kako spaja, sta bi mi vi predlozili i koja je cijena. sad s parama i nisam nesto ali me interesuje...
		 | 
|   |   | 
|  06.02.2009, 17:45 | #7 | 
| Veteran Registrovan/a dana: 07.06.2005 Mjesto: Pirot Godina: 54 
				 Downloads: 218 Uploads: 5 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova

Instrumenti: sa dirkama...  |   

Sine Hare, da li ti postavljas klavijature na vecem (velikom) Stageu ? To je drugo pitanje, prvo je: da li razmisljas o vecem bendu ? Posto si veoma mlad i po tom pitanju veoma radoznao... Razmisli o drugom tj, prvom pitanju pa nam javi   
				__________________ Procitajte pravilnik! | 
|   |   | 
|  06.02.2009, 17:56 | #8 | 

Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage       |   

pitao sam jer me interesuje a i vidim da su mnogi rekli da to popravlja atmosferu.  znam da sam mlad, cak sam napisao da nemam dovoljno para za to. a mozda nekad budem u bendu (nikad se ne zna). a mene interesuje znaci kolko bi to kostalo, sta ide u sastav, cime se i kako spaja, sta bi mi vi predlozili i koja je cijena. hvala unaprijed i pozdrav svima | 
|   |   | 
|  07.02.2009, 20:06 | #9 | 

kolege imam jedno pitanje..da li ova rasvjeta sto koristimo/koristite ima neki radni vijek ogranicenje, kao kod plazma TV (ogranicenje na sate) ????
		 | 
|   |   | 
|  07.02.2009, 20:32 | #10 | 
| BANANOVAN na sopstveni zahtev!!! Registrovan/a dana: 06.12.2004 Mjesto: Sabac 
				 Downloads: 688 Uploads: 14 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova

|   

Sve ima svoj vek trajanja..., a pogotovo sijalice u rasveti koje znaju cesto da crkavaju bez obzira koliko kvalitetne bile.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |